Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjece dosadan si vise.
kraljevina ZAKON!!!!!!!! www.bosnianroyalfamily.org
Tri stanovnika za Reuters su opovrgnula te tvrdnje.TV l. aže\", i M. ta je mirna, nema zvukova nikakvog bombardiranja\', kazali su stanovnici. http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/gadafijevi-vojnici-zauzeli-m. atu.html Revolucionari nijecu pad M. te-Tekst i video Glasnogovornik za mlade Revolution 17. veljače Abdul Basit Abu Maziriv je rekao da je u napadu na grad u. bijeno 18 ljudi, uključujući i dvije žene.Adzdabija-Medicinski izvor rekao je za francuski tisak da je bolnica dobila četiri tijela mrtvih revolucionara juče, 22 tijela, uglavnom civila, u. bijeno je u utorak u artiljerijskom ili zračnom bombardiranju Gaddafijevih snaga. http://www.aljazeera.net/NR/exeres/D28909CB-7CCD-4D22-9C5C-8393721050CC.htm?GoogleStatID=9
Samo naprijed pukovnice. zavrni im siju prije nego se ovi ista dogovore
juuriiišššš,tari marvuuu....
@proteista Sta\" dugujemo Gadafiju? Da obucavamo pobunjenicke oficire i saljemo protiv libijskog naroda i Gadafija? Ako cemo zub za zub to mu dugujemo!
Udri Gadafi samo udri bagru. to nije narod to je bagra jalijasi olos i zapadnjacki placenici. bosanski narod mnogo toga duguje Gadafiju i puno ce naroda zaplakat za gadafijem.
Jah , bas tako , kao sto su Sarajevo udarali ................
udri pukovnice, nek\' ameri crknu od muke... nema nafte guzovace, k\'o sto se naviklo...