Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Do konacne pobjede! Protiv imperijalizma, za slobodu potlacenih! Zivio pustinjski lav, pukovnik Muamer El Gadafi! Zgazite pacove,sluga zapadnjackih nacistickih rezima!
HAHAHAHAHA,živio Gadaffi !!!!
kazu da mu bukva izrasla iz p.r.k.n.a.
@tambura - garant su ti turci utukli par zadnjih baba u porodici sa svojim tupim maljem pa si ispao tako mrzovoljan :)))) neka neka vala im aferim sto su vam promjenili genetski kod, kladim se da si crn i da licis na turcina:))))
@haha Jesu jarane i gurnuli je tvojoj staroj u pakaš!
ovi se muslimani pobise i na kraju će reći da ih nato pobijo. ja ludog naroda.
Konacno, jos samo da oslobode Saifa i postave ga za predsjednika, zivjela zelena Libija. Bog-Gadafi-i samo Libija,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Bog-Gadafi i samo Libija...................ZENGA-ZENGA
BRAVO MOMCI NEK STE TE GADOVE OTJERALI ZIVIO GADAFI
Vehabijo, jadni su ti tvoji sefovi u Londonu, Vasingtonu, Rijadu i Tel Avivu, ako im ti na takav nacin doprinosis. Nije ni cudo sto postaju sve vise nervozni.
ŽIVIO GADAFFI ..!!!!!!
Bolje rat nego pakt, bolje grob nego rob !
vlašino smrdiš na šljivovicu, krmetinu i bijeli luk
j.e.b.o. vas krepali gadafi.
jesul izvadili onu granu iz gadafijeve gujce.
Neka ti je vjecna slava Pukovnice! Naprijed do slobode, protiv zapadnih pljackasa i njihovih placenih terorista u Velikoj Socijalističkoj Narodnoj Libijskoj Arapskoj Džamahiriji!