Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jeste da je gaddafi \"na kasikicu\" hranio narod libije, ali ostaje nam da vidimo kako ce da zive u novom dobu \"demokratije i ljudskih prava\". ja im zelim sve najbolje, da procvjetaju nakon sto se oslobode \"sprega\" rezima 40-god. diktature...medjutim cisto sumnjam da ce im biti bolje!
KOD NAS NA VLASTI JE SVE GADAFI DO GADAFIJA PA NIKO NIŠTA..PROBUDI SE NARODEEEEEEEEEEEE!
jeli i pili su dobro samo oni njegovi iz rezidencije. ostali nisu imali ni gaća na guzzici. zato se narod i pobunio.
jeli smo mi g.o.v.n.a. u libiji tom kaškicom, a ne hranu. kakvih bolan 500$ za svakog nezaposlenog. ostavi se šuplje propagande. djeca nam bosonoga i gladna. fataju po pijesku guštere, škorpione i zmije. to je glavna hrana.
muaaahhaahahhaaa... vidi ti starog štakora kako cvili i moli za pomoć, iako bi već trebo crknuti prirodnom smrću. kmeeee, kmeeeeeeee, kmeeeeeeeeeeeeee, pljiz ameriko, pljiiiiiiz, daću guzzice samo nemojte da me objese ili kamenuju ovi moji pobunjenici.
http://putasparanoias.blogspot.com/
Americka posla.Zalit ce libijci za Gadafijem ko mi za jugom. http://www.info19.ba/news/news/6595/cinjenice-koje-sigurno-niste-znali#.Tlfkz0rcVnM.facebook
Mozda ti nisi citao da je lik financirao raznorazne teroristicke grupe p[o citavom svijetu. Od Evrope do Australije. Suradjivao sa zemljama koji su prirodni neprijatelj zapada kao sto je Iran i Sjeverna koreja. Volio je postavljati i diktatore po Africkim zemljama koji su tokom svoje vladavine bili najpoznatiji po masovnim ubistvima. Sve u svemu, jedna dosadna muha manje. Evo jos mali dodatak Gaddafi had close ties with two European right-wing heads of state, Slobodan Milošević and Jörg Haider, who were both anti-Islamic politicians. Jörg Haider of Austria was reported as having received tens of millions of dollars from both Gaddafi and Saddam Hussein.[142] Gaddafi also aligned himself with the Orthodox Serbs against Muslims in Bosnia and Kosovo, supporting Milošević even when he was charged with large-scale ethnic cleansing against Albanians in Kosovo.
nema ti pojma glupani jedni,tamo je svaki nezaposlen coVjek dobivao 500$ socijalne pomoci,kao kod nas odprilke 400Km sasvim dovoljno za prezivit s tim daje hljeb bio skoro djaba i daje litar benzina iznosio 14 americkih centi -.- ! sve je ovo americka politika,gadafi je poceo povlacit novac iz Svjetske banke,jer ga je htio u libiju ,i zelio je novi bezkapatni sistem i valatu,sto bi celnicima u americi znatno naskodilo ;) malo se informisite o libiji prije samog rata,pa onda povjerujte u sve ove \"medijskim ratom vodjene lazi.. \" ;)))
Vi pojma nemate kako je narodu u libiji, ebo vas srbin gadafi
Najlakše sad gadafi onakav gadafi ovakav gledam sinoc vijesti i kaze neki lik u tripoliju \" sad nam je benzin poskupio 10 puta vise od vode, a prije nam je gorivo bilo jeftinije od vode i sve je to kriv gadafi \" AHHAHAHHAHAHAHAHAHHHAHAHAH e svasta nije to nista sta vas ceka sa amerima ;))) !
kakav te radikalni islam spopao covjece vidis da ljudima glad dosla do usuju i kako radikalni islam ima veze sa tim nego ti @uppsalla malo se orazuj islamski cuj radikalni islam .. svasta ..!!??
Narod Libije nije hranjen na kasikicu. Imao je sve ono sto je trebao, a sad se radikalni Islam i Al Kaida dokopala Libijskog bogatstva. Sad ces cuti kako ce se desavati samoubilacki napadi i slicne stvari. I sve to zahvaljajuci radikalnom islamisti Obami bin Baraku.
ne daj se pukovnice, uz tebe smo! :P
@halala: Grohotom se smijem
Aj\' neko neko kaze \"Nedaj se Pukovnice\". Molim vas. Da se malo smijem.