Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pukovniče,zaslužuješ poštovanje svih slobodarskih naroda!
EL GADAFI - ILI SUPER BRKO IZ 9. GALAKSIJE
Samo naprije pukovnice, uz tebe smo svim srcem, goni te izdajnike sto se prodaju za jeftine pare
da sam na Sarkozijevom, Obaminom, mjestu ja bih se zabrinuo za svoje gradane???
Za Znalca. Tito se zadužio i pravio fabrike, ostavljajući dug sljedećim generacijama da ga vraćaju. Mogao se zadužiti kod zapada da ne bi prišao SSSR. Raspadom SSSR-a raspala se i Jugoslavija. Da li je Gadafi nekome duzan. Zapad će im opljackati zemlju i otici . Ovi se nikada nece moci oporaviti. Koliko je nasih ljudi i firmi radilo u Libiji. Sta mislite da će sada naše firme moći pored zapadnih nešta da urade tamo. Koliko smo nepismeni da ne vidimo očigledne stvari.
Gdje si nasao njega usporedjivati sa Titom. Tito je napravio ekonomiju iz nicega i sudjjelovao na otvaranju svake fabrike u bivsoj YU. Gadafi je obicni mamlaz sa bruku nafte koju je trosio za financiranje IRA - e , ETA - e i slicnih teroristickih operacija, masivnu administraciju i tajnu policiju, oruzje koje je kupovao od rusa itd. Ostatak je ulozio u drzavu. Dok Tito nije imao nafte, nego je napravio tvornice i proizvodio vlastito oruzje koje je uspjevao i prodavati. Gadafi da je kao Tito ne bi bio sada u nekom vlastitom steku vec sa svojim vojnicima na frontu, a da ne pricam kakvu bi drzavu Tito tek napravio. Da si neki znalac ne bi uporedjivao jednu pohlepnu gnjidu sa Titom. Mislis li da je njemu uopste stalo do svog naroda (onih beduina iz pustinje, a ne ono gradsko stanovnistvo kao u Tripolisu). Lik je krao kao Mubarak i Ben Ali samo sto je on imao puno vise nego oni. Sta to Libija osim nafte proizvodi za izvoz.
ode gnjida u muslimansko diktatorsku-terorističu istoriju.
šta će, on je svoje odprdio. može još kmečati po lokalnim radijo-stanicama koje imaju slušanost od 20-30 ljudi.
zenga zenga bejt bejt bisur `a
što ga ovaj stari kenjac baca patku onim svoji najvernijim retardima. hallo, probudite se, gadafi uživa na sejšelima već dva mjeseca. svu vam je lovu pokupio, i uživa, a vi i dalje uzvikujte gadafi, gadafi.
sprema shpansku inkviziciju?
Gadafi uzmes malo libije malo egipta i napravis distrkt ;-)
Šok se aktivirao na Kosovu
Bilmezi jedni! ovaj čovjek za svoju zemlju bio što i tito za nas! Imali su svi liječenje besplatno, mogli su da žive skromno bez da rade (primali su veliku socijalnu pomoć)! Kad se vijenčaju dobijali su po kuću! nisu morali da se zavaljuju u kredit, Kad su kupovali auto nisu imali PDV-a ni carine i td, a pritom im je država plaćala 50% cijene auta. Gorivo im je bilo kao kod nas sad da je litar 5 feninga. Zar dići ruku na čovjeka kojim im je sve to obezbijedio da nebi morali da se doživotno zavale u kredit, da umiru jer nemaju para za lijekove i sl! Je*la ih demokratija koju nameću kao pto su nama 92-e!
Hočeš da kažeš pustinjskog pijeska??
\"kazao je pukovnik Gadafi u govoru na lokalnoj radio stanici u Bani Walidu, jednom od svojih zadnjih uporišta. \" - Autor nije dobro informiran, odnosno pogresno kopira sa drugih sajtova. Pukovnik Gaddafi ima pod kontrolom vise od 50% libijske teritorije.
sta spremas? da kazes da je izrael pokretac toga?