Pukovnik ne odustaje
0
Gadafi: Nastavite se boriti
Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rado cu mu se oduziti:)
Sto su hodali usranih gaca, hodali su. Sad nece imati ni gaca!;)
@AS, to je istina sve.. vi sto stravljate dislikeove kreteni maloumni raspitajte se bolje od ljudi koji su zivili i radili u Libiji.. Bilo im je extra extra povolnjo za zivot, zaboli me ko je na vlasti kad je nama sve dzaba i extra. Vidjet ce oni sta ce im demokratija donijeti, zalit ce za Gaddafijem, ko mi za Titom!
Nato večeras bombardovao naselje u tripoliju gdje pobunjenici napadaju gadafijeve snage. bombardovanje dijela grada znači bombardovanje civila jer je 100%tna sigurnost da će se u tom dijelu naći civili. bombardovanje civila da se sprovela UN rezolucija o zaštiti civila. zapadnjačka demokratija
U Libiji : -Nakon sklapanja prvog braka svaki bračni par dobija 64.000 $ od države za kupovinu stana. -Obrazovanje je u potpunosti besplatno. -Zdravstveno osiguranje za svakog državljanina u potpunosti je besplatno. -Električna energija za upotrebu u domaćinstvu je besplatna. ...-Država osigurava kredite za kupovinu stambenih objekata i vozila bez kamate. -Cijena goriva je minimalna, llitar benzina košta oko 0.14 $ Nije vam dobar Gadafi ? Dajte ga meni, i njega i njegov \"diktatorski\" rezim !
http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3877174,00.html obratite paznju na and said there is no longer any dispute between his country and the US. sto ga zajebase amerikanci
Gadafi i p.i.p.o gubitnici dana 24.08.2011
NK GOŠK Gabela
Ovaj Gad afi je saucesnik milosevicu isto kao i Sadam ! Grcka propala ko Grcka! Pukli su svi! Imali jos neko da je bio protiv nas?
Ma,ko je usao u grad,zasto se laze ovoliko,ko ce da vam vjeruje i puni ste velikih laza.
ovako je nas alija mahao rucicom i govorio da rata nece biti,a uz put i nagovarao gradjane da setaju kao glineni golubovi.
UDRI IH PUKOVNIČE, SRAVNJAJ SA ZEMLJOM SVA GO.VNA KAPITALISTIČKA !!!
ja sam lazni srblje i volim ga primati u anus od brace iz federacije...
MAC...MAC :)
a sta ti ovo sma znaci. primjetio sam na mnogim tvojim komentarima. da nije neki fazon???
Gadafi jarane, da ponesem pusku ili dva kamena?
e ne mozes bolje od mene pa makar. na crtu kad god pozelis...