Lokacija vođe nepoznata
0
Gadafi i dalje zapovijeda trupama u Libiji
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrska pukovniku i jedinom istinskom vodji libijskog naroda, i svakako cestitka za rodjenje unucice safije!
Podrška pukovniku za hrabrost i u ovako teškim vremenima za njega.Sretan mu Bajram i da pobijedi u svojoj borbi!
Moronskih komentara... Ali eto, bar oko neceg da se sloze narodi u BiH. Kako su vecina totalni idioti... nije nikakvo cudo sto podrzavaju ovog kretena.
Ovom prilikom bih čestitao praznik našem pukovniku sa željom da izdrži u naletu kapitalističkog imperijalizma kao protuprirodnog bluda. Živjela Velika Socijalistička Narodna Libijska Arapska Džamahirija !!!
ZAPOVJEDA ON KU-R-CEM MOJIM
Mrzim politiku, ali je jedino jos Gaddafi cini interesantnom! :D Drzi se pukovnice, vole te i Amerikanci, mislim oni koji rabe mozak! :)
Boze glupi komentara,sta vam govore zlocini ucinjeni u Tripoliju u bolnici i zatvoru .Velicate zlocinca kojemu nije bilo dosta 42 godine na vlasti a ne mislite na narod koji nije mislio kako on zeli.Sam sam gledao vjesanje studenata na TV-u 1983 god.To je bilo za primjer drugima a sta je sa mnogim drugima kojima se ni traga nezna.Ne mogu da vas shvatim!
ode im gadafi, ode im sve, sad ce poceti kradje i sve ostalo otimacina, naftnih polja itd! :D ...
Izgleda moze ga nato za k***c povuci NE DAJ SE PUKOVNICE!
-Nocima nespava gledaj mu podocnjaka ,zivi u tunelima !