{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Fritzl je planirao pobiti porodicu da sakrije incest

S
11.11.2010. u 09:39
0
5
Fritzl je planirao pobiti porodicu da sakrije incest
0
Fritzl je planirao pobiti porodicu da sakrije incest
Jozef Fritzl (Foto: AAP)
Prema riječima zatvorenika, koji je sa austrijskim monstrumom Josefom Fritzlom dijelio ćeliju, Fritzl je planirao ubistvo članova svoje porodice u podrumu, a njihova tijela je želio baciti u kiselinu.
Robijaš Patrick Jakob proveo je tri mjeseca u istoj ćeliji gdje je bio i austrijski silovatelj, te je tabloidu "The Sun" ispričao Fritzlov bolesni plan sakrivanja svojih nedjela.

Sedamdesetpetogodišnjak, koji je silovao vlastitu kćerku više od 3.000 puta, držeći je zaključanom u podrumu kuće čak 24 godine, navodno je Jakobu ispričao da mu je dosadilo vođenje tajnog života, pa se u starosti želio odmoriti.

"Rekao je da je imao dva izbora - da ih pusti na slobodu i suoči se sa pravdom ili da ih ubije", ispričao je Jakob. "Kazao je da je razmatrao kako da ih ubije i da je shvatio da mu je najbolja opcija utapanje u kiselini, tako da bi tragovi o njegovom tajnom životu bili uništeni."

Zarobljenoj kćerki Elisabeth otac monstrum napravio je sedmero djece. Troje je izveo da žive sa njim i suprugom Rosemarie u kući, rekavši da ih je Elisabeth ostavila i da je pobjegla sa nekom bandom, a troje je živjelo u podrumu sa Elisabeth. Jedno dijete umrlo je po rođenju.

Fritzla u zatvoru sve vrijeme štite dva čuvara zbog stalnih prijetnji da će biti ubijen.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li je opravdan zahtjev za povećanje akciza na gorivo kako bi se ubrzala izgradnja autoputa?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: