Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pucaju se minusi ispod mog komentara jer sam otvoreno napiso koji su nam ciljevi. Mozda sam trebao ko cifuti da okolisam i baljezgam o "demokratiji". Demokratije ce bit nakon decimizacije EU-parazita a mi im samo alatke za to na raspolaganju dajemo. Ne znam sta u tome ima loseg.
"Monsieur" Filion, nista od tvog sna. Le Pen vec stoji i to zasigurno. Ona ja kljucna figura da bi se vasa drzava "stovani Monsieur" Filion, gurnula u najkrvaviji gradjanski rat sto je od velikog interesa nase drzave Osmanske Imperije. Ugovori o prodaji najmoderniejeg naoruzanja uostalom automatske puske MPT-76 i Snajpera Bore-12, desnicarskim milicijama vase drzave,podzemnim i nezvanicnim putem vec prije 2 mjeseca sklopljeni.Kusur mozete zadrzat