Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vazno je da smo mi Bosnje merhametli ,nama nedaju dozvolu za komemoraciju u logoru Trnopolje u Prijedoru...mi se ne bunimo, mi cutimo,mi smo merhametli....sta cemo kad nam dzelati nedaju...sutimo i trpimo! Mi ne zasluzujemo da zivimo...ako ovo uopće životom zovemo! Šta će nam zivot, bez muda i časti!
MašaAllah. Samo "oštro" sa okupatorima! :)
Francuska ima na duši više miliona ubijenih muslimana u bliskoj budućnosti, od pobune u Alžiru i u Africi, pa do ubijenih civila u Afganistanu i Maliju. Kada francuski vojnici ubijaju muslimane, onda je to u redu i ne priča se o tome, a kada muslimani ubiju jednog francuskog vojnika, onda svi u jedan glas protiv "terorista". Po čemu je terorista čovjek koji je ubio teroristu, jer mu je ovaj ubio nekog člana porodice u njegovoj kući? Šta li to traže francuski vojnici u Afganistanu i Maliju?
eh eto ti opet mi muslimani krivi za sve ...
e cuj da ih odbacujem xD
Umjesto da se kaže "nije niko moj ko ubija", kod nas ako je tvoj po definiciji, dužan si da ga opravdavaš...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
brate svi poludili, pederi se tuku tašnicama jer im nedaju da usvoje djecu, ovi gerilci iskaču iz grmlja sa bajonetima i bodu ljude u vrat, pedofili vrebaju djecu oko škola, onome blenti iz S.Koreje bi bilo bolje da se ošiša normalno da mu se i djeca ne smiju umjesto da objavljuje ratove i prijeti neispravnim raketama...
Sad si uvrijedio Loosera pederčinu ima da ti se kača na komentare sljedećih heftu danu.
valjda me neće udarati torbicom...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Više mi se gade ovi isprani mozgovi, povodljivi teroristi! Kako ne shvataju da s ovakvim djelima samo gore prave?! S druge strane, moguće da je ovo sve dobro smišljeno ;)
Cuj vojnik uboden u vrat pa kad je vidio sto mu odma šanžer nije sasuo u glavu ej vojnik aj majko mila
E jbg sad, ajmo svi vojnike bost