Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi moramo gledati nasu bosnu da nisu nam poslovi nikako sve gore i gore a haradinaj je hero on je branio svoj narod steta sto nije bio i sa oricom u vrijeme ratu u bosni ramus je ziva legenda
Koja stoka u komentarima...
ne radi se o "siptarima" to nema veze sa nacijom, radi se o covjeku koji stao na odbranu svoje domovine, odbranu djece, zena, trudnica, staraca, pljacke itd itd, radi se o borcima koji imaju drugacije vrijednost u zivotu i svijetu.
@No1SamoJakoNo1 JOS NAM SAMO RECI GDJE SE NALAZIS TI? BANJA LUKA, TREBINJE ILI PO VUKOJE-BINAMA SRBIJE
Ovo je po meni bezvezno malzretiranje ako ga je vec haski sud oslobodio.Ovim hoce BG zlikovci da prikriju svoj krvavi pir po ex YU pa onda tovare drugim na ledza zlocine koje sami drugima cinili.
nemaju niti jedan razlog da ga izruče.
Sta branite siptare nigdje nisu dobro donjeli pa ni kod nas...
rijec je o izmisljenim zlocinima kao i uvijek
Međunarodni sud je oformljen da bi se dostavili svi dokazi što je bila obaveza Srbije. Očito je Srbija pokušava da se proglasi nadležnom za KOSOVO do 1999, odatle je još samo jedan korak do nadležnosti i nakon tog perioda ili bar za POLA nadležnsoti na pola zemlje, kao u predmetu BiH !