Komentari (471)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ISIS - Jedna u nizu septičkih jama. Bez obzira koga predstavljaju i ko stoji iza njih. To je zlo koje zaslužuje uništenje...
Ko daje ove minuse jbt? Halo? Retardi?
Ovo sto bosnjaci pisu da to nije islam ne pije vode!!! Ako vam je stalo do casti izi?ite na ulice , napravite proteste, spalite isilovu zastavu javno, ogradite se od ovih bolesnika. Samo tako se moze njima stati u kraj!!!
Protiv karikatura muhameda dize se cio muslimanski svijet, a protiv ovih karikatura od isila niko! Sutnja je u prevodu odobravanje!
@ABB: a kada su se Srbi bunili protiv srpskih ubijanja i orgijanja po Bosni? Kada cemo to vidjeti? Hocemo to ikada dozivjeti? Vecina Srba ima puno vise veze sa Mladicem i VRSom nego sto vecina Bosnjaka ima sa ISILom. (ps, nisam muslimanka)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovdje se ne zna ni ko pije ni ko plaća... do sada uhvaćeno par ISIL-ovaca sa križevima oko vrata... plaćenici...
smrdljive zle zivotinje
Treba sada pobiti one njihove 4 sto je ISIL trazio da se oslobode. Ko im jebe mater, ne moze se diplomatski sa njima. Isti su oni ku**c k'o cetnici.
E sto ovaj virus od ISIL-a treba iskorijeniti i potamaniti!!! Treba na nivou BiH - Hrvatska napraviti operativni tim koji ce napraviti odmazdu u Egiptu prema ISIL-u tako da im niokad vise na naumpadne nesto ovakvo!
Siroti covjek, j.... ti zivot.
Jos prije 3-4 godine oni su bili "pobjednicka vojska" i vecina vas je te iste likove podrzavalo. Sta je bilo pa od jednom Teroristi? Uvjek su i bili! Samo su prije ratovali protiv Assada, pa su bili dobro dosli Amerima.
Muslimani u Hrvatskoj imaju najbolji položaj već u bilo kojoj drugoj kršćanskoj zemlji i to ovi krvnici znaju. Ovo su osudili i svi duhovne vođe muslimana u HR. Vidim osuđuju i drugi muslimani. Ali mi se ipak nekako čini da bi večina njih pljeskom dočekala šerijatski državu ili se varam? Jer da nije tako, već odavno ne bi bilo nikakvih problema između muslimana i kršćana. U Kuran'u jasno stoji da je prikrivanje istine dopušteno ako služi nekom većem svetom cilju. To treba imati na umu iako mislim da Hrvatska ima najbolje i najautentičnije i najuravnotežnije muslimane na svijetu. Prave ljudine i pravi vjernici, bez ikakvog kompleksa.
Hahah pa ti znaš čitati ? A ova provala da u bilo kojoj svetoj knizi piše da je dozvoljeno laganje hahahah Za***bo te hodža koji ti je preveo kuran momak ! Prosvijetli se i batali laž i nasilje pa te možda , samo možda alah zadži 1000 godina u džehenemu .
@hamidaga. Moram pronaći suru pa cu ti reći. Al nije mi cilj naglašavati to, al ako vec hoces
Pokoj duši Tomislava, sućut obitelji. Ja sam vam više puta napisao zašto su ova govna od kalifata stvorena.Oni su sotone! Stvorena su da zavade, da ogade izvorni islam, da pomoću njih mjenjaju vlade u arapskim državama koje se ne pokoravaju Izraelu. Tako im je smetao Gadafi dok nisu uništili jadnu Libiju.Sada im smeta Sirijski predsjednik ili neko treći...Tako ti to ide. I kad im unište mjesta za život žale se na izbjeglice i na haos koji sami izazivaju.
Kad zavrneš kragnu na uniformi ISIL piše MADE IN USA!
Svatko s imalo mozga je znao da će ovako završiti, hrvatski mediji su obmanjivali javnost i izmišljali neke priče o nekom junačkom spašavanju u kojem sudjeluju čak i strani tajni agenti, eto cijeli svijet se digao tražiti Hrvata, nisu tražili iz moćnijih zemalja da će njega...Žao mi je čovjeka, a ovo je opomena novinarima što znači pravo novinarstvo dok ne znaš nešto sigurno ne objavljuj!
Uletite vise dole i pobijte ta govna, *** vam zracni napadi majku. Znali ste slati vojnike da ginu kada za tim nema potrebe, ali ovu stoku mazite. Tomislave pocivaj u miru.
Pojedine bosnje sy opčinjene četnicima. Vest stanje na berzi u njujorku, vremenska prognoza,ubijen hrvat od strane isisa, rupe na putu svuda isti odgovor "mrzim cetnike".
Prosto je nevjerovatno sta vi na Klixu dozvoljavate? U svakoj drugoj drzavi bi pola ovih ludzaka pozatvarali a vas portal zauvjek zatvorili!!! Fuj!!!
Uskoro ce poceti ubistva i rat na tlu evrope,vrata su sirom otvorena ovom sljamu da dolazi u evropu. POGLEDAJTE afrikance sto ruse i pale po Italiji !!! https://www.youtube.com/watch?v=jm48QEigkko Posjetite:: http://pandora.kreativisti.org
Otpad vjerski nadrogirani, nadam se da ce vam neko stat u kraj. Pitam se sad Ameri uletise u Irak 2 puta, bombardovase Libiju, ratovase u Afganistanu, pa sta je to sad potrebno da ovi majmuni urade da im neko stane u kraj. Ja sam musliman, ali ljudi realno ovi djelati ubijaju sve redom, a pola grada su nam arapi naselili. treba sutra da kazu da je i ovo ovdje njihovo i da svoj nacin zivljenja nama namecu