Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sadame ne brini . a bush jebo te tvoj pas
Ma odbranice on kitu Marijanovu, pa ni jedan proces nije dobio nego svaki izgubio, jebeni Kinez, samo pravi sebi popularitet, kao i svaki jebeni francuz, rodjen da zakuha i posvadja druge
Glasajte za nasu drzava BIH http://www.kcw.de/charz.htm
jesu li oni uopste dokazali da je to pravi sadam koga su uhvatili? nesto mi to smjesno da jedan diktator i u sustini pametan covjek sto ne znaci da je dobar,da se sakrio u rupu.
mora i to neko?!??!?!
Vive la France!!
vive la france!
www.liquidgeneration.com sadam hey ya
ja uradih ''refresh'' kad ono ispravljene ''greske'' hvala Vam na tome, vrlo ste efikasni i brzi....samo, zasto Vas je stid pa brisete kometare koje je neko iz najboljih namjera Vama uputio... gdje je ono ''primamo sve sugestije ili primjedbe'' bas bi bilo super da ste ostavili, i pokazali drugima koliko ste ekspeditivni ...eto sada moram i da Vas pohvalim :)) ali ipak niste trebali prvi komentar brisati :)