Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Patriot care francuska vojska ti je legija a legija je placenicka vojska gdje trebaju idu gdje se plati idu i fol brane francuski interes
e neka je Barbaric setao Lagumdziju po NY. ko sljivi narod u Obali Slonovace. Drogba ba ko si
pogresna ilustracija nije UN vec francuski legionari preuzeli interese francuske da sprovode
Gadi mi se ovaj svijet, ovaj zivot, ovi internet huligani, ratnicii pa idite napolje, svi se nesta bunite pametujete pa he.bemu majku gdje ode ovaj svijet u pm, imate li vi uopce problema licnih ?? ja imam i ne stignem da se glu.piram i pametujem preko neta... fujjjjjjjjjjjjjjjj DABO.GDA BIO SMAK SVIJETA I SVI POM.RLI VISE DOJADILI STE MI SVI ILI NEKA BUDE TRECI SVJETSKI RAT AL NEK SADA SVI POGINEMO, JEDNOSTVANO PUKO MI JE FILM OD VAS !!
borba za kakao
francuke trupe bombarodvale libiju, francuske trupe zauzele aerodrom i o.s. ?????? kolonizatori se nisu pomirli sa gubitkom teritorija jos uviek?
NAFTA je nasa!
Smrt fasistickoj Francuskoj!
kad Muamera ne bude Al Qaida ce postati udruzenje za zastitu ekologije :)