Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne d'o Bog balkancu zatvoriti kafanu. Sve mu diraj, kafanu i kladionicu ne diraj. Velike sile preduzimaju sve moguće mjere, a kod nas kad kažeš trebalo bi zatvoriti ili barem ograničiti rad, odma' si najgori - a gdje ćeš to, nek' svak' odlučuje sam šta će... Ako ostavite većini na savjest, uglavnom će otići naopako.
Sta ste postigli sa zatvaranjem skola i fakulteta kad nam omladina provodi vrijeme u nargila-barovima gdje su higijenski uslovi jako losi??? Zatvoriti kafice i nargila-barove podhitno!!!!
Zatvoriti sve u BiH, apoteke, benzinske i po jedna trgovina da naizmjence radi.... Ove specijalce što su preko vikenda došli iz Slovenije, Austrije, Njemačke izlovati na 14 dana i odmah nakon toga na granicu i poslati ih nazad...ako se po BiH proširi, možemo se samo nadati da će biti 10-tine hiljada zaraženih!
Za sve one koji potcjenjuju sve ovo i nisu jos svjesni o kakvoj je katastrofi rijec, neka pogledaj ovaj video kako i kojom brzinom se siri coronavirus svijetom: https://www.youtube.com/watch?v=exZIgmQIDsE
Pa to je prednost komunizma, u slucaju krize prava pojedinca zbog dobrobiti zajednice padaju u vodu. Francuska je demokratija, svi imaju pravo kretanja ko ovi nasi migranti. 🥳
U nas svi ovu obustavu shvatili ko proljetni raspust, samo zamijenili školske klupe stolicama u kafićima i nargilhanama.
Jeli uračunat onaj na Kosovu.
Zatvorite kafice u BiH, molim vas. Roditelji salju djecu vani. Efekat nikakav zatvaranja srednjih skola.
@hajrovalabalorda Pogotovo nargilhane gdje jedni drugima disu za vrat i sjede u krilu.
Upravo, pa ce ljudi da se skupljaju po sjelima i parkovima. 🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo treba i BiH