Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko da je bitno jel prva il nije, bila ona prva il druga kad nama u bih to nista ne znaci, ovo je samo skretanje javnosti s pravih problema , imamo mi svoju prvu damu seku🚑🚑🚑🏥🏥🏥💉💉💉
Makron svoju ženu na primjer može da zaposli kao direktoricu Prvog pariškog kliničkog centra i sve je sredjeno, nije na državom budžetu, a pošteno zarađuje svoju plaću uvodeći promjene u pariškom zdravstvu, imenujući dekana medicinskog fakulteta na Sorboni i drmajući stolicu rektoru univerziteta. Naravno sve ljekare koji su svjetskog glasa treba spustiti na zemlju i po mogućnosti pootpuštati, a zaposliti mlade iz Makronove stranke, dajući im šansu da se sami educiraju.
pitam se..........da li ona sebe vidi u ogledalu? necu komentarisati izgled.......ali uz skladniju odjecu mozda bi i mogla da djeljuje kao 1st lady........ovako izgleda kao cirkusant
Ovo nesto u Radoncicevom stilu. Kada udaris na mene ili kazes nesto sto mi se ne svidja, ovdje su to francuski parlamentarci i zaposljavanje rodbine, ja cu naci Nedzada Latica i slicne novinare koji ce tebe popljuvati u Avazu. Da me ne smatraju SDA botom, i SDA radi isto samo preko, kako to oni kazu, Prvog predsjednika rahmetli Izetbegovica, preko Armije i price da je SDA odbranila Bosnu i tako dalje.
Zabraniti zapošljavanje rođaka i članova porodice. Pa to je kod nas Sci-fi.
moze da bude prva Nana Francuske...