"Poticanje na upotrebu droge"
0
Francuska vlada odbija dekriminalizaciju marihuane
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
danas bi legalizirali travu a sutra vec heroin, crknite ebeni narkomani.
sinoc sam ispusio 6 cepova na kantu se rokno i evo me sad ko nov hebo one meditacije kako sam se opustio i naspavo i sta je tu lose niko me nije vidio bio sam u kuci nisam nikog ubio nisam ukrao nista i koje taj da men to zabrani i ostalo mi ovog granja mozda cu i to ispusit
Ma njima je bitno da su kriminizirali nas muslimane!
To je samo predizborna kampanja. Znaju socijalisti da tako mogu dobiti glasače (i ja da sam u Francuskoj) ako obećaju legalizaciju marihuane. Legalizacija nije u interesu velikih dilera koji imaju novac i moć kao ni proizvođača alkohola.
Pa naravno da se neće dekriminalizirati uptreba droge kada je par miliona Arapa koji žive u Francuskoj konzumira u zamjenu za duhan. Za razliku od njih kon nas se marihuana uzgaja kao sobna biljka (za vlastitu uporabu), onako ujutro uz kafu.
Zato neka je alkohol dobar , duhan , raznorazne tablete , mcdonalds i ostala sranje s zapada ali nesto sto je prirodno i sto je 100000000000 puta dokazano da nije stetno je zabranjeno !!! Zivjela propaganda !!!!