Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fašizam u naše doba! Vakcinacija je nedvojbeno medicinski tretman i svako treba i mora imati pravo da odlučuje da li će se podvrgnuti medicinskom tretmanu ili ne !
Šta je sljedeće: da vadimo organe osobama sa teškim mentalnim bolestima i da ih dajemo produktivnim osobama, jer i to je za dobrobit društva, isto kao i vakcinacija? Gdje povlačimo crtu šta je dobro a šta je zlo?
Fasizam pod okriljem medicine. Do sad bi bageri kupili mrtve po ulicama Francuske koliko traju protesti. 'Laz izrecena jednom ostaje laz, a laz izrecena 1000 puta postaje istina'. -Goebbels
Pa ako si procitao clanak, znas da se ne moras vakcinisati, dovoljno se testirati... A na zapadu su testovi besplatni..
@AppleUser Test u EU drzavama je besplatan svim gradjanima, neovisno o vakcinisanju. A ako si se vakcinisao nema potrebe da se testiras, naravno.
Hahaha haj nek me neko natjera da je primim. Evo cekam. Bujrum. Kako bi vas izlamezo ko god bi dosao s tim sra*em
Svako ima pravo da odluci da li se zeli vakcinosati, ali NIKO nema pravo ugrozavati druge i siriti zarazu. Antivaxeri .. niko vam ne brani da sjedite kuci!
Govna fašistička!
I vakcinisani šire zarazu ali svejedno moras se vakcinisati da bi popio kafu u kaficu.Kakvo zlostavljanje razuma.
Ma nisu normalni!
Ravnozemljasi mogu samo kmecati hehe
Kmečaćeš ti od posljedica toga čim su te napunili... samo polako ;)
Forza "žuti prsluci" , 💪
Ovo je ok, ovo je u Danskoj uvedeno jos prije par mjeseci i super funkcionise, i uspjelo je suzbiti sirenje infekcije. Vec od prvog septembra se ukida Covid pasos, jer su skoro vakcinisani u Danskoj.
Laž! A šta je sa Izraelom, Novim Zelandomitd....? Pa i Pfizer priznao moguće teške oblike bolesti i pad imuniteta koji je kreiran njihovim vakcinama. Koja je poenta vakcinisanja ako se možeš zaraziti i biti hospitaliziran u teškom stanju i sa dvije doze vaIma tu logike samo za maloumne čitače režimskih napjeva
Sta je tacno laz? Nista sto sam gore napisao nije laz, mozes i sam vrlo lako provjeriti na netu. Naravno da je priznao, ali je sansa vrlo vrlo mala. Sansa da se to sve desi s Pfizerom je od 0.1% do 12% (u zavisnosti o kojem soju govorimo), a sansa da se to desi bez vakcine je nekih 80%.