Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobar je novinar "Nosač aviona "Charles de Gaulle", imenovan po slavnom francuskom generalu i državniku, jedini je francuski nosač aviona na nuklearni pogon, a time i jedini takav ratni brod koji ne posjeduju Sjedinjene Američke Države.", na koji nacin to sto fr ima nuklearni nosac povlaci da je to jedini nuklearni nosac koji nije u vlasnistvu sad? e moji novinari, jaki ste ko beton :))))))))))))))))))))))))))))
http://www.naval-technology.com/features/feature-the-10-biggest-aircraft-carriers/ Charles de Gaulle (R91), France The Charles de Gaulle (R91) aircraft carrier, the first French nuclear-powered surface ship, is the largest warship in Western Europe. It is also the only nuclear-powered carrier in service outside of the US Navy.
Pa zato je masakr u Nici i izvršen da bi ga poslala. U Hrvatskoj nema terorizma jer Lijep NAša ima samo jedan avio MIG a nema dijelova ni goriva da dobaci do Sirije. Zato vam je moj savjet kao eksperta za globalnu sigurnsot: LJETUJTE U HRVATSKOJ.
i ja sam poslao nacrtani avion bombarder u paintu i poslao ga na njihovu gmail adresu
Zar ovaj nije vec isplovio
Sta ce s njim tamo, paradirat, vrsit neki pritisak. Ne kontam.
malo ga hrđa uhvatila..
Svaki američki nosač aviona je na nuklearni pogon.....
Svaki američki nosač aviona je na nuklearni pogon....
Ma idu da ih naoruzavaju kakva borba protiv njih pa to i glup zna
Sveti duh Alahov ce zastititi hrabre borce jedine prave Islamse tvorevine i protiv ovog zla zapada! Alah ce ih spasiti. Bosna je uz Vas, hrabri IDILovi borci!
Nije bosna sa njima nego same time islamski teroristi iz BiH!!!!!😀😀😀✌️
Shalom. :)) http://4.bp.blogspot.com/_2cynbmcOtnA/TOx52Y3ydEI/AAAAAAAABsI/kwV95OYYEiI/s1600/idf-women-israel-army.jpg
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Očevi Samre i Sabine na aparatima. Stare bečke vehabije.
Dakle možel se čestitat Klixu jer je nadmašio učesnost Avazovih reportera? SAD nemaju francuski nosač aviona !! PA normalno da nemaju, jer se onda ne bi ni zvao francuski !!
Eh moj sinko. Ameri posjeduju nuklearne nosace i nuklerne podmornice koji mogu po par godina ostati na otvorenom moru/okeanu.
pa zar ga vec nisu poslali kad je drmnula ona bomba u Parizu?
" a time i jedini takav ratni brod kojeg ne posjeduju Sjedinjene Američke Države" svaka cast za informacije hahahahhahahahahaha.