Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na desetine džamija je bilo meta napada u francuskoj od ubistva karikaturista, klix ni jednom nije napisao ništa o tome, ni jednom
Zaboravio si da je direktor klix.ba Darijo i Marijo Šimić
Allah je najveci !
Znaci da mene neki kreten ubode nozom u sred pariza ili nekog drugog civila zato sto je jevrej to nema veze jer je u ime Boga?!
ma nece tebe niko, nista ne briini ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A vojnika i jačine, njih trojica naoružani i frajer ih sjebe čakijom
ako je bila cakija sumnjam na bosnjake....a ako je srbosjek na ujkane :)
Jesil cuo za pravilo "legitimne odbrane"?, ako si ikada sluzio vojsku znao bi o cemu govorim, najlakse covjeka puskom izrasetati... ovdje je vojska pokazala veliku suzdrzanost I disciplinu.
Zna li se ko je napadač, jel musliman ili je musliman :))))
Navratili ga ameri :))
ako je bila cakija sumnjam na bosnjake....a ako je srbosjek na ujkane :)