Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Francuska je jedna od najžešćih država koje provode državni terorizam.Odličan je dao komentar Aca Lukas na svom Fejsbuk profilu rekavši da vladi Francuske,NATO PAKTU i večini političara zapada najdublje je**m mater bolesnu za sve patnje koje su nanijeli posljednjih decenija nedužnim ljudima u Bosni,Srbiji,Hrvatskoj,Siriji,Iraku Libiji,zemljama Afrike itd,itd i za sve su oni krivi.
objesite govno terorističko
Pretjeruješ.
Neka neka, tako treba.
Kada bi se taj zakon primjenjivao i kod nas,Drinski,Franzisko,kikser i slicni,bili bi osudjeni na javno vjesanje
Zašto ne uhapse one iz charlie? Šta je sa slobodom izrazavanja?
Sjećate se likovanja nad zrtvama isila u Egiptu i komentarima kako ih Kuran ne moze zaštittiti? Onda onih glupih komentara o mrtvom dječaku na turskoj obali? Zar nije to isto?
bas ce ovo da mu promijeni misljenje
Vjerovatno su ga trebali fino zamoliti :) Mozda nece presuda, al neki Buba u zatvoru sa svojom oklagijom vjerovatno hoce :D
Ovako bi trebalo i nekolicinu "šaljivih" klix komentatora . . .!!!
a ja izvlakuše jadne hahaha ... sad sjedi malo u tvorza glupane mali