Komentari (220)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...francuzi su nekada bili velika nacija...davno nekada...
Nema vise velikih ! Ostali su samo bogati i mocni s jedne, a fukara s druge strane moj commie. Ovo je zadnji voz da se mnogobrojna fukara ujedini i svim srcem digne revoluciju protiv fasista, ali kako su nas samo strucno razdijelili i rasparcali, cinjenica da tako nesto nikad nece biti.
Francuska, Engleska, Amerika fujjjjjj najveći masoni su upravo tamo.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Jadni su oni koje misle, da ce buducnost za muslimane biti bolja, sve dok se muslimani ne vrate izvornom Islamu i postivanju farza i sunneta nema od nas nista! Allah đ.š. kaze: Stanje jednog naroda se nece promijeniti, dok on sam sebe ne promijeni!
Allahu Ekber
za one koji ne znaju Francuska je nakon 1. svj. rata željela osnivanje isključivo kršćanskih zemalja na Bl. Istoku, željela je podjelu na islamske i kršćanske zemlje...
Demokratija, sloboda, EU, Evropa... hu ha.
Kim Jong-un ce biti mala maca za zapadne demokracije kroz koju godinu.
Prije godinu dana je Muhamed Merak ubio zbog Palestine par Francuza, što vi stvarno mislite da će jedna sila dopustiti da se tako nešto ponovi? Normalno da ne žele probleme, osim toga oni jako "vole Arape", mislim da bi ih najradije sve poslali doma!!!
Dodatni dokaz da su pederi, kao jezik francuski.
Koji idiotski clanak. Prvo zabranu donjela najnepopoluranija vlada koja je ikad vladala Francuskom, toliko su nepopularni, da ih uskoro niko nece podrzavati. Drugo Francuska je velika zemlja, to da oni misle svi isto, glupost zesca. Ovako stvari stoje, postoji elita, vecinom jevrejska koja vlada Francuskom i kreira njihovu politiku. Ostatak se ne pita nista. I to bi bilo to. Ima oni koji se ne slazu, tipa Front National, ali oni se demoniziraju jer ih je Jean Marie Le Pen prije vrijedjao. Sad su njega penzionizali i trenutno obradjuju lu kcerku da sklopi savez sa Jevrejima, a da nastavi po muslimanima. Mali ljudi, oni su mali i njih niko nista ne pita. A malih je velika vecina. Prema tome gledajte kad optuzujete cijelu zemlju. Ima Francuza koji podrzavaju te proteste. "La solidarité avec les Palestiniens doit pouvoir s'exprimer à Paris", a expliqué samedi à l'AFP Sandra Demarcq, membre de la direction du NPA, qui juge l'interdiction "illégitime et scandaleuse".
Da nije bilo francuza i engleza i njihovih prevara arapa izmedju dva svjetska rata, danas ne bi bilo problema u Palestini....oni su ti koji su forsirali dovodjenje jevreja u svetu zemlju! Ameri samo nastavljaju zapoceti krstaski rat....obice im se o glavu, a tada nek nam je svima Bog na pomoci.....cafirima pogotovo!!!
KRSCANSTVO JE IZVOR SVEG ZLA NA OVOM SVIJETU - POBILI SU MILLIONE JEVREJA KRSCANI ZATO STO JEVREJSKA RELIGIJA DOZVOLJAVA INCEST (DA SE BRAT I SESTRA ZENE I RADJAJU DJECU), KRSCANI JEVREJE SMATRAJU OTPADOM LJUDSKE RASE ZBOG OVOGA I CRKVA JE IZDALA INKVIZICIJU (NAREDBU O TOTALNOM UNISTENJU JEVREJA) I OVO CRKVENU ZELJU SLJEDBENICI OVE IZOPACENE RELIGIJE KRSCANSTVA SPROVODE BEZ MILOSTI, TJ. DOBRI KRSCANI SMATRAJU DA JE UBIJANJE JEVREJA OPRAVDANO. NAKON SKORO TOTALNOG ISTREBLJENJA JEVREJA KRSCANI SU PRONASLI NOVOG NEPRIJATELJA I SLUGU, ISLAM, A OSTATAK SVOG STAROG LJUTON NEPRIJATELJA, JEVREJA, SU TAKODJE STAVILI U SLUZBU BORBE PROTIV NOVOG NEPRIJATELJA (ISLAMA I MUSLIMANA), TAKO STO SU ZRTVU DEMONIZIRALI DAJUCI ZRTVI ORUZIJE I HUSKAJUCI NA KRIMINAL PROTIV MUSLIMANA. PONOVO SU JEVREJI DEMONI, KRSCANI SU OPRAVDALI INKVIZICIJU I HOLOKAUST, A MUSLIMANI UMIRU, NAFTA IDE DJABALESKE, SVE SUPER... KRSCANSTVO NE VOLI JUDAIZAM ZBOG INCESTA, A ISLAM JER JE GLUP A IMA NAFTU, PA OZEZI...
Francuska i ostale su stvorile Izrael
pocrkali dabogda u mukama, licemjeri, borci za ljudska i zivotinjska prava i pederska prava... LICEMJERI!!!
baš me čudi majku im
Sve je to normalno, francuskom vladaju Jevreji porijeklom iz njihovih bivsih kolonija koji su svi odreda dobili papire, medjutim ovo javlja turska Anadolu Agency, mozda da nam kazu kako su Turci nastavili svu mogucu suradnju sa Izraelom, pa i vojnu i nakon ovoga. Erdogan je blefer i lazov, dok s jedne strane optuzuje Izreal za genocid, s druge strane suradjuje i vojno sa Izraelom.
Erdogan je blefer i lazov, dok s jedne strane optuzuje Izreal za genocid, s druge strane suradjuje i vojno sa Izraelom.
Ne zaboravite da su ti isti Francuzi davali podrsku nasim dzelatima dok se krv prolijevala nasom Bosnom.NE ZABORAVITE TO!!!
Francuska višijevska vlada je odgovorna za protjerivanje i ubijanje na desetine hiljada Jevreja i da je pravde, trebalo je Jevrejima dati četvrtinu Francuske i četvrtinu Njemačke da osnuju Izrael...
Moraju Francuzi,imaju 6 ili 7 miliona muslimana(Alziraca),boje se masovnih nereda
i to je kao opravdanje u nekom modernom demokratskom drustvu? znaci zabrana slobode govora i javno izrazavanje misljenja (pozitivnog ili negativnog)
Zar smo mi ovdje bolji od tih takvih FArancuza,20 godina glasamo za svoje nacionaliste. Jedno je sloboda govora i demokratija,drugo su neredi koji su moguci da se desavaju u ovakvim slucajevima.Mislim ad se radi o mjerama preventive,ovi Alzirci svojim mitinzima nece nista pomoci "braci" u PAlestini
PRIKAŽI ODGOVORE (1)