Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U islamu je spas.Kršćani intlektualci i neki svećenici na zapadu prelaze na islam kada ga upoznaju.A oni koji sud donose na osnovu medijske hajke su za psihološku analizu.
Bravo Sarkozy biče treči od Mostara do Marseja neče biti izlamista
j*bem li im ma.ter franguzku
osloboditi evropu od sljama
Šta znači islamista?Neko ko se bori za prava muslimana,neko ko mrzi sve osim muslimana i planiraju iz čista mira napad na njih,ili oni koji revnosnije prakticiraju svoju vjeru i time odudaraju i od većine muslimana.
BRAVO, FRANCUZI ! malo kasno ali bitno je da je konacno krenulo ! nadam se da ce se Francuzi potpuno osvijestiti i poceti graditi francuski Guantanamo je vec minut do 12 !
ajde,sad pamet u glavu i pošaljite tu islam. stoku na ljetovanje u Guantanamo
Što ih nisu do sada hapsili,kako ih tek sad otkriše?Ovo je samo pradstava za javnost i skupljanje političkih poena,hapšenjem nedužnih ljudi.Daleko komplikovanija akcija je bila onog norvežanina,pa još niko nije uhapšen kao njegov saučesnik,a za ovoga francuza planiraju tražiti mrežu pomagača.
jesam li vam vec reko da sam ja smrdljivo vlaško-tursko kopile paganske krivoslavne hrastopaleće \'vjere\'?
Šta je bilo, nazvali jedan drugom selam i time ugrozili nacionalnu sigurnost Francuske?
vama su izraelci povadili bubrege i još će njanjanjna
Ne pise uhapseno 20 S.rba,nego I.slamista.Svijet je na celu sa Amerikom i Izraelom krenuomu iskorjenjivanje nakaradne nacije
sve dok srpski kolektivni patoloski fundamentalizam i terorizam srbije ne bude iskorjenjen Balkan i Evropa nece nikada imati mira !
Sve dok i jedan hoda na dvije noge svijet nece imati mira
i mi bi trebali jednu raciju sad poslije podne