Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Marie Le Pen do pobijede. Turska ima udjele financiranja u kampanji Le Penove . Drago nam je. Dragi Francuzi, u slucaju gradjanskog rata preporucujemo vam najsrdacnije nasu najnoviju automatsku pusku MPT-76 kao i za licnu odbranu najnoviji pistolj nase proizvodnje Çanık-55 i Çanik TP9 SF. Takodjer mozete posjetit nas sajam najnovijih oklopnih Vozila tipa Ejder, Pars, Cobra 1 i Cobra 2. Sve za jedan bezbrizni francuski gradjanski rat. Navalite.
Nadam se da ce se ovi izbori torpedirat iz inostranstva jer vode Francusku u Diktaturu. Tako su radili sa Turskom do prekjuce. Nadam se da ce poslije pobijede Le Pen doc u Francuskoj do gradjanskog rata. Prvi sam koji bim im direktno iz Izmira dovozio oruzje i to kamionima da se sto vise medjusobno potamane i to besplatno. Podrzavam u tom slucaju 100% Le Pen (zamisli ko musliman) jer znamo da njena pobjeda decimiranje Zabojeda znaci. Vive Le Pen.
@guzar Drago nam je. Zato smo mi pripremili milijarde da sada manipulisemo vasim izborima. To ti otvoreno govorim. Nadamo se sa cete zaratit medjusobno tamo u EU da se medjusobno decimirate a onda nema frke, zaduzit cemo vas kreditima za novoizgradnju koje necete bit u stanju u narednih 1000 godina nazad platit. Samo cemo vam vratit milo za drago. Racun za 125 godina naseg ropstva ce vam bit urucen. Ako mislite da je ovo neka sala moram vas razocarat. Znamo nesto sto vi ne znate.
E hajde da se riješimo i seljančure Le Pen.
@SamoZajedno Ni slucajno, Le Pen mora pobjedit milom il silom ako je potrebno financirat cemo joj kampanju. Zelim Francusku u najkrvavijem gradjanskom ratu dozivjet. A Le Penka je za to kljucna figura.Go Le Pen. Go!