Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva tragedija. Teško je zamisliti kako je majci koja je saznala da je u jednoj noći izgubila petero djece. O ocu ne vrijedi trošiti riječi, dao Bog pa ga snašlo nešto hiljadu puta gore.
ccc, kakav je to otac
Trebao je umrijeti sa svojom djecom gu.lan.fer ! SIKTER
jao oca u p.m..... spasio svoje dupe.. skocio i objasnio da su djeca jos u kuci. umjesto da je prvo njih pa na kraju sebe.. a vidi se da je samo stancao nesretnu djecicu, nema taj osjecaj za svoje potomstvo...zivjece on 100 godina..sebicni ljudi i najduze zive
opet se pijacni nacin izvjestavanja nastavlja. koliko djece - PET. ne prodajete pilice.
OVAJ ME PODSJEĆA NA TIHIĆA. KAD JE BILO NAJTEŽE, POBJEG'O GLAVOM BEZ OBZIRA. I ONDA KAD SE VRATIO IZ NJEMAČKE GLUMI PATRIOTU, ZNAČKA ZLATNOG LJILJANA NA REVERU I OSTALO, FUJ !