Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E j..ebiga, najbolje mi je bilo raditi u francuskoj, dobra klima, super hrana, fini ljudi. Sada moram u njemacku, a oni znaju biti brutalni, polomice mi sve zube
e nek ima hajvana i izvan bosne ! od kako se zna za francusku, njeno ime je povezano sa pojmom prositutcije, koja je \'dio i kolorit\', da ne pretjerujemo-temelj i baza,te drzave.
Uvesti serijat pa nema zime, a eto mozete i \"zabraniti\" pa da vam mafijasi otimaju kcerke da ih prodaju i siluju... kako god zelite.