Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bog te - sta sve hodi ovom zemljom...
Nije to ništa kakvih mostruma ima u blizini. Ubiju samelju leš naprave čevape i pojedu ih
Bolesnik... pa svi slucajevi kojo se ne mogu otkriti imaju veliku sansu da je pozadina kao i kod ovog lika u tom slucaju ... jer dokaza uvijek ima i tesko ih je ukloniti i nema savrsenog zlocina samo ima losih istraga ili namj.uklanjanja.. mozda grijesim ..
Bit ce sve više rasvjetljavanja ovakvih slučajeva, predlažem da svi pogledaju video na YouTube kanalu Veritasium, čovjek je objasnio novu metodu otkrivanja ubica koji su bili aktivni u prošlom vijeku pa i u narednim godinama a sve ima veze sa dobrovoljnim predavanjem DNK uzoraka.
bog i gospodin
Nije to ništa kakvih mostruma ima u blizini. Ubiju samelju leš naprave čevape i pojedu ih.
Pobjego ovom sudu ali otišao na pravi sud.
Ko drugi. U policiju nerijetko idu ljudi zeljni sile i autoriteta
Sad ako ostavis DNK na mjestu zlocina mogu te naci preko uzorka pretrazivajuci tvoje porodicno stablo. Bruku visokoprofilnih kriminalaca je uhapseno u zadnjih par godina.
I ja bih vako da mogu sve pobio... 🪓🔪⚔🏹🗡⚰
jag jag jag jagoomiiiiir
Uranili
Bolesnik