Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Muhammedova a.s. uputa njegovim vojnicima: Ne sjecite drveće, Ne ubijajte djecu, Ne ubijajte starce, Ne uništavajte crkve i sinagoge, Ne rušite kuće, Ne ubijajte one koji se predaju, Ne ubijajte one koji su pobjegli, Ne ubijajte žene, Ne ubijajte bolesnike, Ne ubijajte monahe i sveštenike, Ne masakrirajte tjela vojnika, Ne ubijajte životinje, osim rade prehrane, Lijepo se ophodite prema zatvorenicima i hranite ih, Nikoga ne prisiljavajte da prihvati islam! Selam we rahmetullah.
...vazda ima ljudina. al od govana ne mogu doć do izražaja.
jesmo pravi;)
Na sta je spala Francuska, kad muslimani (dobronamjerni, sto jest, jest) "stite crkvu"...Sta je imaju "stititi"?
Ove treba pretresti, mozda kriju bombu, ipak su to muslimani.
Treba tebi mater jebat!:)Al eto nece niko jer su suge kao i ti..vozdra
Radi guza ko meduza. Usrale se balije pa satro sada fini,..znaju da ako ih krenu rokati po Francuskoj nece biti NATO-a da ih spasava
i usput,....od koga to muslimani stite "misu"???
@strasnihogar Očito, od takvih hajvana kao što si ti...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Muslimani su narod koji poštuje sve religije u svijetu, što se ne bi moglo reći za islamiste koji stvaraju razdor među muslimanima. cilj islamista je stvaranje IS i nove ideologije - terorizma.
muslimani uvijek poštuju tuđe i uvijek najebu,red je da se jednom okrene ploča pa da muslimani sjeku glave drugima kao što njihove sjeku drugi
@hamidaga pa muslimani danas sjeku glave ali sjeku ih drugim muslimanima, i opet podrzavate SAD i njihovu politiku ccc.
Od koga su štitili?
od tebe i takvih kao ti
Pa kod muslimani prate svoje prijatelje na polnoćku ali Francuska i evropa nam objašnjava kako treba graditi suživot
vecina muslimana podrzava njihov cin i to je prava vjera Islam,ali manjina(ISIL) je uvijek glasnija.
Svako dobro i hvala !