Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
S m r t EU f a s i z m u!
Rasisticki kepec u stiklicama trebao bi da zavrsi na raznju!
Ratni zlocinc i rasista Nicolas Sarkozy morat ce da plati cijenu za svo zlo koje je pocinio, bas kao i fasisticka drzava Francuska.
Veselili ste se kad su krali srpsku zemlju. Imate li imalo principa.?
pa i pravi plan za druge da skrene temu sa svoje bajne Francuske. to je gnjida koja mrzi muslimane, imigrante. glumi Napoleona!
Ovj Sarkozi nemoze da napravi ni plan za svoju drzavnu ekonomiju a pravio bi planove po svijetu
Ja bih da živim u ovakvoj diktaturi. Poslusajte ovo . http://www.youtube.com/w atch?v=RuCC2GA9RHc Amerika ovo može samo da sanja...Pa sad ko šta hoće ZIVIO NEPOBJEDIVI LIBIJSKI NAROD LIBYA IST HERZ VON BALKAN JANKY GO HOME GOOOOOO
http://www.youtube.com/watch?v=PwH34QTYPxk :)))
Je li istina da mu je pukovnik Momir Gadafi kresno damu pa ga ovaj sad demokratskim razaracima udara. Koji je ovo gad od covjeka hrrrrkkk pljucccc