Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je vec preseravanje ili ukinite cigarete ili pustte ljude da puse a onima koji puse uvecajte izdvajanja za zdravstvo i lijekove,ako je razlog zasto se sve ovo desava uvecani troskovi lecenja kako kazete za pusace. Ali meni se sve cini da nisu legle pare od duvanske industrije pa sad pretite novim zakonima...
Mora da su hibridne mrkve cim su iste velicine :D
nisu proizvodjaci nego prodavači ili ti biralisti prosuli mrkvu.
Ja dobre mrkve, steta sto je prosipaju.
Pa moze se pojest..do obliznje fontane..i onda gric gric :))
Hahahaha ima ti i ta mjesta. ;-) Moze se ovdje dobro na grickati. :D
Mrkva je super za vid. Jedem puno mrkve i vid mi se znatno poboljsao. Jedini problem mi je sto ponekad uvece znam izaci na ulicu i zuriti u duga svjetla.
Jazuk.