Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cccc, da peder vodi narod. Pa zapalit ga i bacit u bure nafte (za potvrdu), nek ide u pičku materinu, jer kad peder počne vodit neki narod znajte da kraj dolazi. U zadnje vrijeme piše se samo o pedofilima, pederima, lezbama, itd itd sve neki amorfni manijaci mater im jebem. Da se razumijemo, ni protiv jedne vjere ja nemam nista, jednostavno rečeno volim svoj a poštujem tuđe. (ovo je za one kojo ce davat minuse). HVALA!!!!!!!!!!
kardan@ ako si ti homoseksualac i pedofil to je tvoja intimna stvar, nemoras to iznosit u javnost
pederski lobi, sada žele pljuvati po Vatikanu! E pa ne može, ne znam zašto im se to toleriše. Dođe i kae.. Jo Papa, da vidiš sinoć šta mi je muž radio.
Farb'o jaja hahaha K'o Roki Mokroguz što priča.
Ne želi iz Vatikana, tamo je medju svojima u svakom opredjeljenju.
Ovo je cista provokacija prema katolickoj crkvi. Papa Franjo treba da cuva dostojanstvo crkve i ne treba prihvatiti ovog "ambasadora".
Očito nisi pročitao tekst. Papa Ga je prihvatio.
Tako je Gandalfe! Ambasadoru viri sperma iz usta haha
FUJJJJJJJJJJJJJJ
Zašto većina mješa vjeru u ovo ? Zašto je toliko važna njegova seksualnost? I zbog čega mislite da zbog toga neće biti dobar ambasador?
Zato sto si ti bistricki idiot, je*ali te pederi...
Važna je, ne možeš prljave guzice uć' u Vatikan ybg :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jednako kao i ostale velike religije i katolička crkva ne prihvata homoseksualnost kao seksualnu opredijeljenost, već kao nastranost i bolest.Papa mora pružiti ruku svakom čovjeku, ma što on bio i ma za što se izjašnjavao, jer to je u temelju poslanja Crkve. No prevazilaženje ovog problema će zasigurno zatražit i specifične uvjete obitavanja ovakvog veleposlanika u Vatikanu.
Jel ima iko normalan u Vatikanu osim pape
da je pedofil moglo bi