Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Armeni kao Srbi??? Sta si onda ti, Saudijka ili Afganistanka? Smijes li misliti bez svog babe? A piskit?
Kako si ti pametan?! A sigurno i nacitan?! Neko ko je rodjen kao Jevrej bio obrezan?! Ma hajd........
Svi oni koji misle da se islam širio mačem i silom sami sebe demantiraju, jer su oni dokaz da nije tako. Da su osmanlije širile islam mačem na ovim prostorima, ne da nebi bilo hrišćanstva nego bi se i kamen zvao muslimanom, ali oni koji nemaju razuma to ne mogu da shvate. Prema tome sa takvima ne treba ni raspravljati.
Surprised a koje to Srbe mislis one poturcene sto la.zu o nekakvom gen.ocidu u Srebrenici?? Mora da si te mislila jer dru.gih Srba sto la.zu o gen.ocidu nema!
Jeste gledali onog britanskog historicara na al jazeeri koji tvrdi da svaki histricar otomanskog perioda zna da su dokazi za genocid nad armenima apokrifni. Bas sam se iznenadila kad covjek tako odlucno veli da tu nije bilo genocida. Znam da su Armeni kao i Srbi , ali izgleda da i lazu kao i Srbi. Ko ce ih znati...
Ja nikako. A ako ciljas na krstese isto i cak jos gore ako gledamo krstske ratove. Ali postoji jedna velika razlika i to je da su krstasi to radili pre 1000 g a vi radite to jos i danas PA TI VIDI!
Marko, kako ste Vi širili svoju vjeru?
I sta si hteo sa tim da kazes? Da nije mozda musliman bio kad jos muslimana i islama nije bilo? Bio je obrezan zato sto je zidov. To ste isto kopirali od njih. Ustvari islam jeste zadnja kopija svih ostalih vera i to najzaostalija i najagresivnija pa ruku na srce i sam prorok vam je sirio veru sa macem!
svaki malo obrazovaniji covjek zna da je Isus bio obrezan.
Pateticni Francuzi, nemaju nikakve veze s\'Anatolijom, osim sto su i onda podpaljivali Armence (uz Ruse) protiv Turaka. Armenci fasovali, hoce osvetu, Turci tvrdoglavi, A ovaj se petlja. Ako cemo iskreno, ono sto se dogodilo Armencima, je dosta slicno periodu izmedju 1992-1995-e. Medjutim kad je obrnuto, ni Armenci nisu nesto posebno milostivi prema ne-Armencima u svojoj sredini. Cak su im smetali i muslimani koji su etnicki Armenci, i koji govore armenski.
Svaka čast Rašide