Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne daj se pajdo
Ovaj Assange je heroj današnjice uz to jako inteligentan i sto je najbitnije sposoban i ovim Britancima bi bilo pametnije da puste čovjeka da odradii svoj poso\' :D
Uhapsite ga i dajteAmerikancima ! HOĆEMO PASSWORD ! Bez Assangea se može, a ovakvih kao Wikileaks će biti i bez Julijana; Cryptome je stariji i od Wikileaksa i radi istu stvar, a ovaj WL je postao poznat samo što je Bradley Manning izabrao Wikileaks kojem je poslao Afgan war diaries i diplomatske depeše. Mogao je izabrati i Younga u Cryptome. Eci peci pec. Imaš Assange - nemaš password. Nemaš Assange - imaš password. HOĆEMO PASSWORD, hebote Assange !
I dalje ćemo ih preglasavati.Bela kuga radi u našu korist. BiH4ever!!!
Shvatam cemu mrznja prema sr.bi.ma.. al sta ste ocekivali ? Mislili ste da ce vas ljubit kad ih preglasate. Ne mozes protiv necije volje.. j.b.g. Ne opravdavam zlocine ali vasa greska je sto ne mislite. Ako ste vec htjeli nezavisnost onda ste se trebali i pripremit, a ne izglasat nezavisnost i onda na ulicama pjevat da rata ne bude. Ima i vase krivice sry.. al g.lu.pi ste.
Upravu je ovaj gore sto je odgovorio na Mandelin post. Pun mi je vise k..rac nacionalizma i retardosa...
heroj naseg doba velikiasanz se nece predati do kraja, britancice cekat jer oni postuju svoj sud da mu popuste nervi ida izidje vani a onda ga hapse, medjutim nakraju cebit onako kako se u medjunarodnim vodama bude mutilo jer nije uspio dodvoriti se putinu sto pokazuje da je u pitanju krupna stvar ali sasvim nenadano u latinoamerici dobija podrsku, venecuala bi uskoro mogla dok rjesi ovu havariju naftnu pokrenut niz zakonskih mjera da u slucaju nepustanja asanza da napusti britaniju zemlje juzneamerike poduzme slicne ili jos gore protumjere,ovoje takodjer velika stvar jerje pokazala da svako danas moze doc do podataka ida ne mora kao kvazinovinar trcat domobitela svako jutro da pita lokalnoga ambasadora za savjet, takodjerprica o dipnetu otpada jer je bilo ukljuceno na stotine lokalnih tj privatnih servera koje je asanz ili njegovi istomisljenici ili simpatizeri platili, britanskom narodu kapa dolje za podrsku kojusu mu pruzili, gostoprimstvo hranu prenociste medije zastita lijepa rjec
napokon da neka \"mala zemlja\" drzi konce u rukama... bravo za Ekvador... Zasto hapsiti covjeka? zato sto je iznio \"prljavi ves\" velesile Amerike?
ma veze vi nemate sa zivotom, al ono-bas veze.....!
Da ti kazem nesto u povjerenju ni mi Srbi ne volimo vas mujkose , jeli posteno i iskreno ?
Tvoj komentar nema veze sa ovom temom iako ti uporno pokusavas predstaviti da ima. Ako su ti Sr,bi toliko zanimljivi idi u Banja luku pa ih siluj ili budi silovan koliko hoces. Boli me vise qu,ra,c za S,rb,e je,ba,li vam ma,t,er. Ne mogu vise ni nogomet da procitam a da se ne pojavi jedan od vas retarda.
opet vam se razlikuje naslov od teksta jooooooojjjjjjjj
Zaboravio si kucne ljubimce (mace, ribice itd.) Sve smo mi to silovali. Slobodno zaokruzi na 100 000.
srbi nisu pravili nikakve zlocine,to se zove rat a ko gubi ima pravo i da se ljuti,civili su koleteralna steta svakog rata i normalno je da jaci bolje prodju,mozete se uvijati i traziti opravdanje ali teritorijalna podjela govori vise od kuknjave,24% i kapak hihihihi
@Mandela ne volim srbe....ali ti kao da si jedan od njih..vidim uvećavaš brojke isto ko i oni
Pa koliko su svi bili srboljupci sa srpskim ratnim zlocincima dobri i tolerantni znajuci da ih je cuvao boris tadic sa ivicom dacicem, ispade Assange, gori od srba genocidasa, a nema gorih monstruma i opasnih dvonozaca od srba terorista i genocidasa koji su silovali najmanje 60 000 Bosnjacke djece, djevojaka, djecaka, zena, muskaraca, starih osoba itd !