Dvije godine nakon tragedije
0
Fotografije olupina Airbusa s dna okeana
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad se neizivljeni i isfrustrirani uhvate kompjutera pa pocnu pisati sarkasticne komentare na ovakvu tragediju!
Sto nas sve Hitler nepogusi? Jedino tako ne bi bilo ovakvih kao sto ste vi, jadni komentatori! Pogledajte vi te komentare? I vi ljudi? Pa to je sramota u kakve monstrume ste se pretvorili. Znate li vi uopste sta znaci izgubiti nekoga? Pa evo recimo i da ne znate, zahvalite Bogu na tome, a ne ovako izbijati sale na racun tudjeg gubitka i jos misliti da ste strasno duhoviti zbog toga. E pa niste, samo dokazujete koliki ste ustvari mentalni patuljci...
Zataškava se da je Air France u cilju smanjivanja troškova, iz aviona izbacio WindRiver i uveo besplatni linux. Tako to bude kad linuxu prepustiš kontrolu. Samo se strmoglavi u okean.
CSI Miami
ee ljudi sakrijte ove slike vidjet ce buljina pa ce doc u zeljezo..pokrast ce sve i prodat na ekonomiju
a dze su ajkule?
ja bas nesto razmisljam sta li je bilo sa onim avionom sto je pao...kad evo informacije...jos kad bi nasli crnu kutiju i indentifikovali ljude (bar koliko-toliko) pa da je bar malo lakse ljudima koji su izgubili najmilije.
sta vam je ljudi,kakva svadja,odajmo postu ovim ljudima, pa sam sam letio i zamisli koji je strah padati sa 12000 metara,vi ovdje uhvatili cirkuzat!!
Jesu li i ovo slike iz TuZle sa PANONSKOG jezera? TZ je hit ovih dana!
englez jesul tebe silovali kad si bio mali ? u cemu je problem ? opet preskaces terapije :S koja si ti macola u pm
Jel iko gledao LOST ?
Hajd glupane razguli konačno. Dobro što si dosadan i iritantan ali što si beskrajno glup...
zato sarajevo-x dozvoljava da se komentira na tragedije njihovih krvnih neprijatelja koji su neprijatelji samo sto nisu bili komunisti :D
Ko visoko leti nisko pada