Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve drzave sa sunitskom vecinom su pod kontrolom cionista. Naravno i Amerika, zemlje EU i tako dalje. Trn u oku su im sije, Sirija, Libanon i Iran - jedini muslimani sa dostojanstvom. Gospoda za sunite.
I snimak eksplozije majke svih bombi je obišao svijet.
Stigla je konačna potvrda da erdoganovi teroristi iz al kaide i isil teroristi koordinirano djeluju na području Hame (Sirija). Zanimljivo je to što teroristi napadaju Hamu, a glavna Raqqa je u okruženju, koju pokušavaju osloboditi kurdske i američke snage. Vrlo čudna situacija. Hm.
E ovo su uradili oni sto su im mitinzima u Sarajevu i ostalim BH gradovima davali podrsku!
Strasno, :-(((((((((((( I cemu sve ovo....??? Cemu ratovi glupi..... :'(
ovo je bila svakodnevnica u Sarajevu. Sada ta naša djeca koja su preživjela užase rata robuju djeci ratnih profitera koji su na funkcijama.
A STO NE NAPISETE DA JE OVO DJELO UMJERENIH POBUNJENIKA ? sto ne napisete da su demokratski pro zapadni pobunjenici ubili 68 djece ? za hemijski napad vam je trebalo svega par sati go.vna novinarska da svalite krivicu na pobjednicku stranu koja nikakve koristi ne bi imala od koristenja hemijskog oruzja, od CNN-a, BBC-a pa do vas klix-e
tvoji moosnjaci
@Pik-As Pa nebih rekao da je pohvalno ako uzmemo da je top komentar bas onaj koji to potencira sa 90% lajkova. Znamo dobro kojim narodima u oovoj drzavi je ubijanje civila i djece "pohvalno"...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
namjesteno za potrebe zapada