Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj Putko ne shvataju te vise ozbiljno i kao nekakvu silu ni predsjednici mjesnih zajednica u Teocaku
Pa? Svaka cast komsijama na dostignucu, pogotovo Srbiji, na novini i kreativnosti. To sto nema BiH i jos nekoliko drugih zemalja, nadam se da ce se promijeniti... pozz svim normalnim ljudima
Bullevaru što tako nisi pričao o SDA tallibanima pred odredom El-Mudžahid? A ja, kada si čuo da dolaze ti i tvoji tzv. vrs teroristi ste već pobjegli gdje vas noge nose
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Rat ne počinje "nako" ili iznenada već ima geneza nastanka i svoj temeljne. Ulazak švedske i Finske u NATO , susjeda Rusije otvorit će bukvalno put u pakao jer čini se ništa drugo evropska politika ne može da smisli osim što doprinosi razvoju situacije u globalni nuklearni rat.
Kada je sila kao sovjetski savez propala vjeruj mi neće ni Rusija daleko stići za korumpiranom oligarhijom. Daleko su Rusi iza zapada.
Šta kaže Putko na sve ovo? pitam za jarana
Nedaju vam tri vola milanovic orban i brkica
Finjci grijese bolje da se uzdaju u sebe i da kupe sebi dovoljno oruzja da nemaju problema, ko će se borit protiv ludi rusa? Možda neki potrugalci Španjolci ljudi nisu vidjeli puške nikad ni na tv-u, nato je dobra priča ali tu neke hrabrosti nema, da se šta zakuha Amerika rusija i Njemačka su sile sve ostalo je bježi kud te noge nose
Šta će reći na to hrvatska?
Putin izduvao ko balon, obrukao se. Svi mu se smiju. A ova finska neznam kako ce u nato, turska im stavila veto
Putin's log: Day 81 of my 3 day war. I invaded Ukraine to keep NATO away from Russia but instead I've ended up convincing Finland to end neutrality & join. I remain a master strategist.
Siguran sam da ce Putin odreagovati ako udje Finska u Nato i to ce ih mnogo kostati.. Vjerujem da bi tu Rusija koristila mnogo opasnija oruzja od tanka il helikoptera. A i Rusija nema sta vise izgubiti imaju sve sankcije, u ratu su vec a razorena jos jedna takva drzava ce mnogo kostati zapad pa i nas na Balkanu.
Jedan metak ispaljen sa Ruske strane na Finsku ili Svedsku znaci da ce Rusija morati voditi rat i na svom teritoriju.Pa nek izvole.
Oni bi u NATO a nisu pitali Milanovića! Baš neki amateri.
Ma neka udju, I onako ljudska rasa nije bolje navikla od ratova, pohlepe i razvrata. Dobro nas Zemlja i trpi, tolike mijarde da se trose na ratove, a da jednom godisnje imas "godisnji" gdje se shebes od posla da odmoris 15 dana na nekom moru, kojeg btw skupocijeno platis... Nama treba jedna kometa sa nas sve pobrise...
BRAVO FINCI! Uskoro i ostali.
Puštaj Sotonu
Da,vi ortodoksi ste imuni na radijaciju 😂😂
Sledece godine mozete biti prvi na Evroviziji
Cuj upozorio ih???hahahaha,nije ti to gubernija.
Debili vode svijet. Debili se radjaju. Debili su vam i djeca. Samo da znate.
Došlo vrijeme patokracije
Haj Finska sretno nek bude hairli.