Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve ljevicari i zene u vladi. Bravo Finska! To ce definitivno znacit vise tolerancije, otvorenosti, socijale, multikulturalnosti i imigracije. Sve super stvari. Bravoo!
Pogledajte sta finci biraju a pogledajte sta mi.
@moja_tetka nemoj tako, meni ona slika Radeljaša sa prstom u ustima, daje vjeru u bolju budućnost... Njemačke...
'bem ti finsku vladu
Ladies in black.
Žene su da rađaju i odgajaju djecu, da li su i koliko u tome uspješne?
Zene polako uzimaju konce u svoje ruke... uvidjele da smo mi muskarci kompleksni za rjesavanje problema ... 🤣
Bivsi gen.sekretar jedne nase partije lijeve orijentacije cudi se tolikom spominjanju godina starosti ministara Finske , a u jednom nasem kantonu kada su mladi ljudi dobili priliku i ministarske pozicije prozvali ih jos i "pripravnicima".U ponedjeljak cemo vidjeti da li he to bila prilika ili sve ovisi o raznim koalicijama.Samo kazem...
@neodoljiviNeno Naravno da su "pripravnici" kad do tad nisu ni imali zaposlenja ni aktivnosti kako treba. Ove su od osnovne škole pokazivale inicijativu, kreativnost, liderske sposobnosti, educirale se, učestvovale u raznim projektima, školskim, studentskim, radile i davale svoj doprinos, pa su, učile, čitale itd. itd. te su na osnovu toga i izabrane. A ti naši "pripavnici" nisu svi skupa pročitali ni obaveznu literaturu za fakultet, a kamoli šta drugo uradili.
Sunovrat moralne truhlovine u Evropi. Mudrost i vizija je u zrelosti a obrazovanje je refleks snalaženje...
Kod nas i što ima mladih u politici su naučili id starih o korupciji
zalostan dan za Fince
E to je vlada👌🏻