Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa ja, prikovala te neka kuma, ne smijes dahnuti pa svoje frustracije ovdje ispoljavas...hajde ba bjaaaazi
Stvar je drugacije kulture i poimanja rijeci. Nemuslimani (kao npr ovaj Zivko)mogu lajati ko kerovi, laprdati do mile volje jer njihova rijec ne vrijedi kur**.cu. Kod muslimana se rijec postuje i iza nje stoji realna snaga i moc. Inace kada nemuslimani ugroze svoje sisteme vjesaju ih i u.bij.aj.u ko ke.rove ali o tome se suti a i oni nemaju razvijen realni kriticki duh, poltroni.
@Zivko izadji malo iz kuce ziv bio...otidji, nadji curu, popij sok sa njom, pokusaj voditi ljubav, vidi sta je zivot....koliko si zatucan i trebalo bi te bicevati
= komunizam
ovako bi isto osudili i kusturicu u sarajevu