Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo informacija. Nije rečeno da li je Bošnjak, Srbin, Hrvat ili neke druge nacionalnosti. To bi bilo od velikog značaja za iscrpne komentare. :))))))
Ja ba, nije to to :D
što ti je bosanac..............nikad pameti
jel ovo Dino Merlin otišo u Trst da se potsjeti 80-ih godina kad je jedne farmerke nos'o po 5 godina, a sad ko kanarinac pjeva pa u ormaru najmanje 50 pantola od dolce&gapederana do gucci-me
zaključ'o zaključ'o zaključ'oooo :D
sto bi nas narod rek'o snaso se u inostranstvu ;)
Novcana kazna da mora sve pod hipoteku i dragoj mu Bosnici, zabrana prelaska granice EU narednih 10 godina i nece vise nikome pasti na pamet vakvo nesto!
Mozda ocekuje da bude pusten danas na slobodu i od tog trenutka da bude poznat policiji. xD
Jel to izasao GTA za PC? :D
Kokosar ....
Tać'e levat...mislio da će ga policija zaboraviti i otići ako ostane zaključan u kombiju
Dovoljno govori koliko je vjest "lopov" ..cuj zakljucao se u kombiju ;)