Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Filipini sigurno u budućnosti neće imati problem sa narkomanijom i svim povezanim lošim uticajima droge.
Svaka cast na komentaru ja bih to uveo i ovdje
S kim bi kirbas bio onda u koaliciji..
Ovako treba sve kriminalce, i vidio bi utopije onda.
@Nokian808 htio isto napisati al reko ajd ti objasni prosječnom klixovcu šta je mazanje očiju od strane vlade. Ovdje je u ovim akcijama ubijeno gro nevinih ljudi, al valjda se njihovi životi ne računaju
ovdje neesto smrdi. ne vjerujem da ubija narkodilere prije će to biti da traži način da legalno smakne političke protivnike. bummm...bio je diler!sorrry
Vjerovatno će nastradati i neki nedužni ali dugoročno, korisna akcija...
da li nase drustvo ima vecu stetu od droge il korupcije?
U ovakvoj zemlji bolji način borbe protiv ove bande ne postoji. Vatra najbolje pročišćava a kolaterarne žrtve su neizbježne. Kod nas bi trebalo nešto sličnog uvesti.
Samo rokaj, podrska
Sistemsko ubijanje :-O LoL
Ruke im se pozlatile. Vješanjem ih treba sve ukloniti pa da vidimo ko ce ponovo biti diler.
U Bosni policija ne ubija narko dilere jer vlast ima koristi ali se vrši suicid bivših pripadnika Armije jer od njih vlast ima štetu, traže novac za penzije i borački dodatak.
4@MinoDerlin To su pravi borci ali država nije prava.
nije da jesam za ali da mome djetetu neko drogu da da proba bio bih u stanju ... nemerem reci. jer tako se s drogom polazi.
ne znam sta bi na ovo rekla.......naravno ako je manja dostupnost to ce biti manje postrosaca......ali masovna likvidacija........ne znam........
@mirrorce ovo je isto kao sto se desilo u srebrenici''.. samo sto srbi neimaju stid za genocid..... u filipinima'' je ovo sve dogovoreno, sta i koga... treba ubijati....a to se zna koga...samo na ovaj nacin ce izbjeci genocid.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka im dala
--- likvidirano 7000 narkodilera Kakva je situacija sa zapošljavanjem , jeslum im se sad sad porodice prijavile na zavod za zapošljavanje ? U SAD za vrijeme pošasti skkakavaci koji jedu svu ljetinu pokušavali ovo i ono bezsupješno. Onda se u novinama pojavi oglas uništavam skakavce garantovano. Način uništavanja pouzećem. Šta će narod plati kad dobije papir na kojempiše: FATAJTE IH I OTKIDAJTE IM GLAVE !!
Kod nas su konstituivni narodi na kombinaciji lakih i teških. KOJE SU LAKE INTERESUJE VAS ? E pa MARKS JE ODAVNO REKAO DA SU RELIGIJE OPIJUM ZA NAROD. NArd se navuče i onda je lako sa njim. SVake nedelje i petka dobije svoju dozu a može i ćešće, SVE PREMA POTREBI !
@dug nešto si mi ko zbunjen haveru? :D
Istakli su kako se radi o "zločinu protiv čovječnosti". E, hajde ti sada budi pametan, jer je zločin protiv čovječnosti i ono što rade narkodileri kao i ovo što radi policija. Prvoo nije legalno, a ono drugo jeste.
Duartea nakon Filipna dovesti ovdje, da napravi malo reda ...
dilerima su ugrozena ljudska prava. Suza mi je krenula ...
da su pametni prebjegli bi u Bosnu, malo u zatvoru jedeš, bildaš, družiš se, preko zime, onda na proljeće izadješ, bicepsi, tricepsi, cvike, bemwei, mile kitić .. gudrovina brate, orivredna grana u ekspanziji