Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koji je ovo jezik kojim pišete? KO tako govori? probajte sa svojim babom u kući tako pričati, poslaće vas psihijatru
te BOPE ahahahaha ! malo istrazi pa se sam uvjeri... nemoj gledat filmove , prvo istrazi pa pogledaj filmove pa ces skontat da su ih u filmovima previse mlakim predstavili... preko 1000 narko dilera i militanata godisnje pociste.... ni jedna oruzana policijska grupa ne operise u takvim uvjetima i takvom ostrinom cak ni izraelski yammam i magav gdje je pravo pravcato ratno stanje. ;)
Neznam ljudi,meni ovi amerikanci iz dana u dan sve vise na k... idu.Nebih da neko shvati ovo kao podrzavanje turaka cisto jer su muslimani,ali brate dragi zna se ko ima naj jacu policiju tj pjesadiju !!! A ova americka gov.a su samo precijenjena.Snaga 0 bodova,a inteligencija da i ne spominjem.SAMO DERPERI U SKUPIM UNIFORMAMA I PUSKICAMA !!!
Nije do klix-a. Mozda te BOPE i nisu tako dobre :) http://news.yahoo.com/fbi-agents-train-brazilian-officers-world-cup-191625129--sow.html
@đes pošo ba Iskreno, nidje veze.
Nije do klix-a. Mozda te >>BOPE
klix brate ! sta ocekujes ko da oni to prate...
FBI= fali ba Ibro
www.renesansnakraljevstva.com Igra za svakoga ko voli historiju. Godina je 1460. Postoji Kraljevina Bosna, i postoji kompletno srednjevjekovno drustvo koje medjusobno radi i na taj nacin pomaze Kraljevini. Budite dio tog drustva. Igra ukljucuje sve. Od posla, rada na poljima, u zanatu, bavljenja politikom, sukoba. Provedite dan na polju i noć u krcmi, uz jedno pivo igrajte pokera sa ostalim građanima. Postoji kompletna europa sa svim drzavama iz tog perioda i moguce je putovati i upoznavati nove igrace. Moguce je ratovati, pljackati, trgovati, biti krčmar, svecenik, aristokrata, plemic ili dio obicnog puka. Moguce je naci partnera i ozeniti/udati se. Igra je i za djevojke i za muskarce. Pronadjite svoje mjesto tu. Probajte...ne kosta vas nista.
Vi niste normalni , FBi da obučava brazilske BOPE koji im redovno zadnjih godine drže lekcije na SWAT takmičenjima