Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Doobraaaa, i ja bi zbog nje svalio državu... jah
Hoćemo li ikada doživjeti da vidimo poštenog tužioca koji će narediti pretres kancelarija, kuća, sefova, itd. Naših načelnika, premijera, članova predsjedništva,....?
@konesto Takvi se deratizuju ha niknu!!!
I šta 'oće Stormy grom je ne ubio? Još para?
Čovjek ga je umako i šta?
trehno bi ovu mladu ko dud u avgustu :D
I tata bi sine
Presla ko Golf 2...
ali pornjić sa svinjom Trumpom je najgledaniji u južnoj Africi
Ja mislim da se Trump niceg vise i ne sjeca pa ni nje same.Demencija cini svoje pa nekad nije siguran i da mu je Melanija zena
kad se skinu, sve su iste veli trump
Upravo su izašli i neki ranije spremni planovi za Trumpovim Impeachmentom. Ipak vjerujem da radi ovoga ne može biti opozvan. NAmještanje izbora je sasvim druga stvar. Ali o tom potom, još je rano. Upravo pišem: Rječnik engleskog u krevetu, pa ako ima neka strana amabasada da me financijski pomogne radi bih se odužio !
@kraftwerk Ma da recimo Kennedy nikada nije p.cio nista sa strane. Bill Clinton-u ona pushila u sred ovalnog ureda, pa nije smijenjen...Ti ono osim Balkana pravo razumijes i Sjedinjene Drzave. Tacno bi trebao za komentatora kakvog politickog....