Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Može se provaliti ko je iza hrpe crne odjeće, može lol
E kako,e haj kako si ga otkrio kad je maskiran samo serete i prvog ce te okriviti koji vam ne odgovara ..ono standardno američki scenario..ko sto ste rat u Bosni izazvali i zavadili komšiluk tako i tamo servirate..
Mah odcviko ga neko, ko ga poznaje, i nek je! A sad bacit krmacu atomsku na taj dio i nek sve ide u 3 ljepe...
"na pitanje o identitetu ubice koji je govorio engleski s britanskim akcentom a čije lice se ne vidi na videosnimku" Govorio engleski s britanskim akcentom :) Neko iz FBI, CIA, MI.... i ostalih organizacija kao spijun i onda eci da je neko drugi. Nemaju razloga da se maskiraju osim ako ne zele da svale na nekog drugog.
Mama i babo mu se diče, bio " dečko " na televiziji ???? Što ga ne izdrka jadniče ??????
sta je bilo,doslo vrijeme za platu,pa kako da ga ne prepoznaju
Toliko nerijesnih slucajeva ubistava u USA sto je FBI-aeva i nadleznost..a oni rijesili na osnovu video snimka i identifikovali..apstraktno..
Ovo je operativac CIA-e. :D
Valjo bi nam za parlamenta.