Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ocito da ti nemas nikakvo znanje,zidovi nikada nisu imali drzavu,a krcani su im je poklonili nakon drugog svjetskog rata, toboze smilovali im se nakon sto su ih propisno pobili.......
glupsoni daj malo ohladite,zar ne znate da je ovakva reakcija produkt nasilja nad palestincima koje traje od kako su im pokrali zemlju........zar ne znate koliko samo zidovi pobiju palestinaca .........zato ne dipr krštasiii.......
Ovo su neki jadnici koji su vjerovali u mir i pobijeni su jer nisu imali oružje da se obrane od islamističke bagre. No, ništa zbog toga. Njihovi zemljaci će to da naplate sa sramno velikim kamatama :))) 500 za 5...s crtom Pucaj na sve što se miče, i ne žali islamista!!!
Osuđujem svako nasilje ali ne znam odakle oni da dosele i ko im je dao zemlju da tu dođu. Vidjel da su to kolonisti a kad prekipi i padne mrak eto belaja. Traže ga i eto šta se desi.
idiot.. nozem kalo djecu.. samo zid je spas od is.lama.. valjda ce to svjet vidjeti i za bosnu