Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam u zadnjih 5 godina na svom FB profilu nekoliko puta prokleo Klintona i Holbruka zbog Daytona, jer da je Armija RBiH nastavila pohode sad ne bi bilo nakaradne izdrkotine Rs, niti bi srpska djeca smjela slaviti genocide i zločine protiv čovječnosti nad Bošnjacima
Dajte, ja se skoro vratila iz USA i uskoro cu opet. JFK, carinik pitao koliko se namjeravamo zadrzati i cao. Sorry, nisam naglasila, hr putovnice al bosanska adresa.
mene jednom pitali imam li Argete, ali stvarno. Argetu ni kod nas ne jedem, a kamoli da je nosim u USA.
sta ako nemas profil brises profil kad kreneš u Ameriku ups mozda Ce traziti pass od
Sve što obrišeš na fb, ostaje zauvijek kod njih arhivirano tako da ti džaba brisati statuse, poruke pa i cijeli profil. Fb čak bilježi poruke i komentare koje krenemo pisati, pa ih izbrišemo i nikad ne objavimo.
Znači više ne smijem pisati sta mislim o Trumpu
o fejsbučeee šta ima?
A jel se to odnosi i na lazni profil,ja ih imam 6😁😁😁😁😁😁😁
pola bosne onda nikad nece vidjeti Ameriku haha
O ni ono drugo pola.. :-)
Nece ni da hoce