Zuckeberg želi vladati svijetom
0
Facebook osniva politički akcijski odbor
Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj je veća ladabu od Gracića xD
budimo realni, oni vec vladaju svijetom ne treba im nikakav politicki angazman
ovaj zuckerberg je jedno od sljedećih stvari: - antikrist (kod hrvata) - antihrist (kod srba i rusa) - dedžal ili antidževad (kod muslimana i šiptara) a ja sad odo slušat Debeli Lad, i pitati se zašto radite?
je dobar, samo ga treba znati koristiti, a ne ko nasi, vise i dan i noc...
bem ja njegove milijarde kad je on uvijek u istoj majici xD
SVAKA BOSNJAKINJA BI GA GLABALA OVOJ RUGOBI, STO JEST JEST, PARA JE CUDO
malo soli i sve to zacinimo sa vegetom
Masonerija
NE on nego masoni
hoćel to sa fahrom u koaliciju ?
UBBBIIIJJJ SE ATIFE...ŽRTVE PROGANJAJUUU....
PA ETO, ISKORISTITE TO. PRAVO VRIJEME DA SE PEDERČINE SA FEJSA UDRUŽE I FORMIRAJU SVOJU VLAST PREKO KOJE ĆE NAS SVIJU ZARAZITI SVOJIM RETARDIRANIM PEDERSTVOM.
Na facu imaju i vehabije.
Facebook je najjaci. Sisajte ga pi c ke hejterske
Neviraju me ovi koji imaju fejs i kažu da ne vole fejs i da bi volili da se ukine. Pa nije droga j-eb-o-t e fejs
Podrzavam ovoga mladog gospodina koji je za razliku od politicara dao besplatno omladini jedan vid zabave i druzenja. Jedva cekam da feksbuk uvede nove promjene koje su obecali.
Pa realno , zavladao je covjek vecinom svjetske populacije sa jednim sranjem od drustvene mreze , on je kao pojava sranje ALI NIKAKO NE MOZE BIITI VECE SRANJE OD TRENUTNIH POLITICARA :D Podrska