Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kadirov Ramzan... xD
Jao jadova. Pišam vam se po firmi kad nemate osnovne slobode djelovanja. Nikad nisam volio FB.
Uvaženom gospodinu Kadirovu sve najbolje.
jao kako ce ziviti sada bez fb :S
Sad iskljucivo koristi instagram I twiter
Murted!
Murted i izdajnik!
Murted i izdajnik!
Halali lave ja mislio da si pun sebe da me neces za havera na fejsu😂
Fikret Abdic iz Cecenije.
Ma zaboli njega za sankcije on ima sa sankcijama kao i bez njih....
On putinu pusi cesto kao covic dodiku
Dupolizac kao i nas covic cirilica
Murted i izdajnik!
Velika šteta za nas u BiH. Pored svih problema još nam je samo ovo falilo. Udarna je to vijest.
Facebook sankcije :-) Jes' okrutan jevrejski spermatozoid Zuckerberg. A vrijeme je i da se Kadirov uozbilji. Koji ce mu k... krasni FB?
@ModestyBlaise Valjda su sacuvali bar one najvaznije sa Putinom, Tajsonom, Stivenom Sigalom, Depardjeom... I ako nisu, nije Ramzan zlopamtilo. Sad ce taj vedri, energicni mladic imati vise vremena da se obracunava sa bandom po sumama Cecenije, Ingusetije i Dagestana. Ima na Kavkazu interesantnijih stvari od Fejsburga :-)
@ModestyBlaise Pa Trnoruzice, ja mislim ti odavno spavas. Skoro pa i kod mene vrijeme za pocinak. Mrak pao prije 2 sata. Stisla zima, mraz, jauce vjetar. Meni malo fali da se sakrijem u krevet.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)