Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pametno, ove nindza uniforme nemaju veze ni sa civilizacijom ni sa religiom!
@morave Tebi fali daska?
Sad ce arapi krenuti sa kmecanjem i prici o ugrozenosti, kako je to demokratija a oni uskraceni za svoja prava. Kad bi evropljanka prohodala s. arabijom u suknjici i majci sa dekolteom, odmah bi na vjesalima zavrsila. Koja je to manipulatorska stoka. Vrijeme je da se evropa probudi i osudi takvo ponasanje. Oni samo zloupotrebljavaju demokratiju. Isto i ove nase vehabije po BiH.
Treba ga zabraniti svugdje...šalće je tolerantno i jos uvjek moderno al nikabe i nindze zabraniti ...one mogu gledat svakog a njih niko ...nidze veze ni sacim osim zaostaloscu i budalastinjom !
To kako ces se ti obuci je stvar izbora,bar bi trebalo da bude.Vi svi hocete slobodno da se oblacite i to je ok,a eto nekom ne date i neko ne moze?Licemjerno do bola
@RoyalFlash ne znam kako cemo znati to da li je neko natjeran ili mu,joj,je to volja?
Meni više para oči kad već na +15 obuče minić da rashladi pi4ku ili kad kilometrima od bazena ili plaže krava hoda u kupaćem i najglasnija od svih.
Smeta , čisti seljakluk.
najsmješniji su ovi koji sami sebe tješe kako ovo nema veze s religijom.
isto da kažeš kamenovanje neme veze s religijom, bičevanje, odsijecanje ruku itd. pročitajte sve piše crno na bijelo.
Još kad bi religije zabranili...
U zakonu se navodi da je u javnosti zabranjeno pojavljivanje "s maskom ili skrivenim licem, potpuno ili djelimično, na način da se osoba ne može identificirati". Sutra protesti motorista i varioca ...
e jes vala ruglo i nema veze s islamom vec iskljucivo sa zlocinackim rezimom sauda
. „Trebalo bi da bombardujete Srbe” rekao je Papa Jovan Pavle Drugi. Ove njegove reči bile su upućene predsedniku Klintonu tokom javnog pojavljivanja u Denveru. „Srbi su narod bez zakona i bez vere. To je narod razbojnika i terorista” bila je izjava Žaka Širaka, tadašnjeg predsednika Francuske, za ručkom, juna 1995. povodom sastanka Šefova vlada država članica EU. Iste one u koju danas tako vrtoglavo jurimo!
jest a dobise 49% BiH. mi trebamo raditi na suzivotu a ne dosipati ulje na vatru. nema BIH bez svih njenih naroda i postovanja jednih prema drugim.
one dobrovoljno nose nikab... dobrovoljno se prijavite za let u jednom pravcu tamo gdje nećete biti usamljene u vašim dobrovoljnim odlukama...
Nemojte ih... Vidite da su na Allahovom putu!
Nadam se da ce prije svega feministkinje, ali i sva progresivna ljevica, da stanu u odbranu ovih zena kojima Evropski sud za ljudska prava uskracuje slobodu koju im islam tako sirokogrudo nudi. Danas ce zabraniti nikab, sutra zensko obrezivanje, pa gdje to vodi? Ne bi me iznenadilo da preljubnice sutra dobijaju razvode, a ne zasluzeno kamenovanje. Ispasce na kraju da su zene neka bica ravnopravna sa muskarcima.
Zamisli paradoksa da te sarajevska sudinicia pod burkom radi nekog krivičnog djela pošalje u zatvor a sve u okviru i u skladu sa članom 23 poglavlja o kandidatskom statusu EU: PRAVNA DRŽAVA ! BAkir kaže da im je ALah tako naredio, I MORA SE :))
Mi u BiH imamo taj zakon jos od 1950 godine (podržan od IZ i tadasnjeg Reis-ul-uleme Ibrahim ef. Fejic), ali se na zalost ne primjenjuje... sad je pitanje kako je to moguce da se u pravnoj državi ne primjenjuje zakon koji nije stavljen van snage... vjerovatno prosjecna osoba može tužiti MUP-ove jer ne primjenjuju zakon, sto bi dovelo do primjene zakona i sankcionisanja onih koji ga ne primjenjuju..
ja sam čovjek kojem ništa ne smeta, ako neko hoće neka hoda go, umotan u deku, u najlon kesu, neka oko vrata stavi dasku od šolje .. samo nemoj po ulici praviti taksirat, ugrožavati ljude i ometati red i mir .. a hodaj kakav hoćeš, do tebe je