Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napravili heroinstan pa se sada zale. A usput ne znaju ni kuda ce sa Romima i Albancima ha ha ha ha ha ha Smijesno! :-)
Kada si spomenuli tržište. Daleko više koristi Europa vidi na Kosovu nego u Srbiji. Zato su i na strani Kosova. Polako, svi će priznati Kosovo kao državu. A činjenice da Kosovo više zaslužuje Europu su sve jače. Recimo, Kriminal je manji nego u Srbiji! To je 100% dokazano!
Ne smiju svi priznati Kosovo. Ne zbog ljubavi prema Srbiji već zbog unutarnjih problema u svojim državama. Ostatku svijeta je manje-više svejedno pa gledaju svoje interese. S obzirom da je tržište Srbije preko tri puta veće od Kosovskog logično je da će izabrati njega.
kako je samo glupa ta evropa. ocigledno da laici i neznalice donose odluke i vode glavnu rijec u svjetskoj politici. nije ni cudo sto imamo ratove na sve strane svijeta sa takvim pametnjakovicima