Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kap ulja na hasima i mozes handrit cijeli sahat !
Jedan od boljih onkologa iz zagreba mojoj rodici rekao da se ni u teoriji ni u praksi nije sreo da pisac marihuane ima rak pluca!! Zato ljudi samo motajte!!
to je diskutabilno
samo kod nas marihuana je gora od alkohola
Ne bi trebalo, nije droga ilegalna bez razloga.
ti se baš baviš stvarima kojima ne bi trebala da se baviš....zamisli da ti imaš nekoga bolesnog u porodici što ti i želim da se desi a da marijuana može da pomogne, a onda ti ja dođem i onako bezveze blokiram legalizaciju lijeka...a ti se nerviraš i kontaš kako je moguće da neko blokira nešto što će sigurno da pomogne.... nadam se da kontaš,
smoke weed every day....
kod nas ti specialci upadaju u stan ako zapalis
ovi u eu parlamentu svi napuseni u medicinske svrhe
Kod nas narod pusi 30 godina i suti
@AdminKlixaImbecil7 Muhamed je pricao sa dimom hasisa kad je pisao kur'an
@Voosool1 A ti sa casnom sestrom kad ti ga je svecenik zabijo zguza