Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poslije hebanja nema kajanja. Planiranje familije je kljuc opstanka drustva. Zato ucimo djecu vrijednostima porodice/obitelji/familije.
ljudi, pa zar postoji razlika izmedju ubistva djeteta i abortusa
ono kad crkva obori vecinu... kako je kod nas abortus legalan, vaznije bi bilo popricati o odgovornom planiranju porodice al nema ko
bolje abortus, nego neželjena rađanja djece za koje roditelji nemaju finansije. Ali još bolje koristiti kontracepciju da ustvari se ne mora preko abortusa rješavati stvar.
-*Otac i sin* S: Tata,što je abortus? O: Pitaj sestru? S: Nemam sestru O: Eeeeeeeee